4 lucruri pe care Dynamics 365 le poate imbunatati in firma ta intr-o luna

Intr-o lume tot mai agitata, in care pana si copiii au auzit motto-ul „timpul inseamna bani”, toti cei care lucreaza in mediul de afaceri isi doresc sa inteleaga mai bine nevoile clientilor, sa ii fidelizeze si sa fie mai productivi. O astfel de solutie o ofera aplicatiile de business inteligente capabile sa aduca laolalta datele, angajati si diversele activitati, ajutandu-te sa gestionezi mai usor cele mai importante functii de business (Sales, Marketing, Customer Service, Field Service, Finance, Human Resources etc.).

O astfel de aplicatie este Microsoft Dynamics 365. De fapt, Dynamics 365 este o suita de aplicatii de afaceri gandita pentru a ajuta firmele sa isi imbunatateasca vanzarile si sa creasca productivitatea. Aplicatia vine cu numeroase caracteristici si instrumente pentru a ajuta firmele sa optimizeze cheltuielile si sa desfasoare campanii de marketing de succes. Dynamics 365 pentru departamentul de Sales este mana cereasca.

         Iata cateva lucruri pe care Dynamics 365 le poate imbunatati in firma ta intr-o luna:

1.Imbunatatirea controlului retelelor sociale

Daca ai cunostinte in domeniul social media marketing, atunci intelegi deja potentialul urias de marketing care este ascuns in retelele de socializare. Social media gazduieste sute de milioane de potentiali clienti care au nevoie de produsele pe care le vinde firma ta. Gestionarea mai multor conturi pe diferite platforme de socializare poate fi o problema. Conectarea pentru a verifica evolutia campaniilor de social media se poate dovedi dificila.

Dynamics 365 rezolva aceasta problema prin crearea unui sistem central care se integreaza cu toate platformele. Din Dynamics 365 poti monitoriza feeduri, sa uplodezi continut media si contacta potentiali clienti. In felul acesta poti imbunatati productivitatea si eficienta campaniei de marketing.

2.Vanzari mai mari

Cu un marketing bun vanzarile firmei tale se afla deja pe un drum bun. Dynamics 365 te va asigura ca diferitele departamente functioneaza mai inteligent folosind informatii live pentru a lua decizii rapide. Instrumentele dinamice ale programului iti va permite sa eficientizezi procesul de vanzare eliminand pasii redundanti si procedurile defecte. Acest lucru te va asigura ca vei raspunde nevoilor clientilor.

3.Productivitate crescuta

Dynamics 365 este dotat cu instrumente de afaceri extraordinare pentru a creste eficienta ta si a angajatilor tai. Programul realizeaza acest lucru prin furnizarea unui sistem de comunicare rapid si eficient. Functionalitatea bazata pe cloud creeaza o baza de date centrala care poate fi accesata de oriunde de catre utilizatori si personal.

         Serviciul comun de date (CDS) se asigura ca datele transferate prin Dynamics sunt compatibile cu toate platformele de pe CDS. Functia de automatizare asigura scutirea personalului de sarcinile istovitoare si repetitive, care necesita mult timp. De asemenea, automatizarea asigura stabilirea unei sintaxe standard pentru documente.

4. Experienta si satisfactie imbunatatite ale clientilor

Instrumentele Dynamics 365 te ajuta sa cresti vanzarile printr-un sistem eficient de gestionare a relatiilor cu clientii. Datele despre clienti pot fi usor gestionate si diverse variante pot fi urmarite cu fluxuri live. Caracteristicile sistemului iti permit sa concepi mesaje de contact personalizate. De asemenea, poate actiona ca un sistem de feedback inteligent care iti permite sa efectuezi modificari intuitive care vor creste satisfactia clientilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *