5 articole de mobilier care nu trebuie să lipsească dintr-o bucătărie modernă

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

O bucătărie modernă este mai mult decât un spațiu pentru gătit; este inima casei, locul unde funcționalitatea și designul se întâlnesc într-o armonie perfectă. Mobilierul joacă un rol esențial în definirea acestui spațiu, aducând un plus de utilitate și stil. 

Iată cinci articole de mobilier care nu ar trebui să lipsească dintr-o bucătărie modernă:

1. Insulă de bucătărie multifuncțională

Insula de bucătărie reprezintă o alegere cheie pentru o bucătărie modernă și funcțională. O astfel de insulă poate fi utilizată ca zonă de gătit, spațiu de depozitare suplimentar și chiar ca bar sau zonă de servire a meselor. Cu un design atrăgător și blaturi elegante, insula poate fi un element central în bucătăria ta, care să atragă privirile tuturor celor care calcă pragul casei tale.

2. Cuptor incorporat și plită cu inducție

Electrocasnicele incorporate aduc un aspect aerisit și elegant bucătăriei tale. Un cuptor incorporat de înaltă performanță și o plită cu inducție nu doar economisesc spațiu, dar și adaugă un nivel de tehnologie avansată în bucătărie, făcând gătitul mai plăcut și mai ușor pentru întreaga familie. Designul lor se integrează perfect într-un decor inspirat din stilul modern. Dar chiar și într-o astfel de combinație, nu uita să adaugi pe lista de cumpărături și o hotă de bucătărie de la Altex, ca să te asiguri că elimini pe cât posibil mirosurile puternice de mâncare.

3. Dulapuri cu sistem de închidere soft-close

Dulapurile de bucătărie cu sistem de închidere soft-close sunt atât utile, cât și estetice. Acestea oferă o închidere controlată și silențioasă, protejând ușile la utilizarea pe termen lung. Cu un design minimalist și mânere discrete sau fără mânere, dulapurile cu sistem soft-close sunt un articol ce își găsești cu ușurință locul într-o bucătărie modernă, integrându-se perfect în peisaj.

4. Masa de bucătărie extensibilă

O masă de bucătărie extensibilă este ideală pentru bucătăriile moderne, care adesea servesc ca spații multifuncționale. Această masă poate fi ajustată în funcție de numărul de persoane și de nevoile tale. Ai atât opțiunea de masă pliabilă pe perete, cât și varianta unei mese normale, care să aibă un sistem de extindere atașat. Optează pentru un design simplu și elegant, care să se potrivească cu restul mobilierului.

5. Scaune ergonomice și confortabile

Scaunele nu sunt doar funcționale, ci și elemente estetice într-o bucătărie modernă. Alege scaune ergonomice și confortabile, care să ofere suport pentru spate și să îmbine perfect designul cu confortul. Culorile și materialele scaunelor pot adăuga un strop de personalitate și stil bucătăriei tale. Poți opta pentru niște scaune pliabile, care îți vor fi de folos în momentele când ai invitați și care vor fi ușor de mascat în restul timpului, pentru a avea un spațiu cât mai aerisit. 

Așadar, amenajarea unei bucătării moderne necesită atenție la detalii, iar alegerea mobilierului potrivit poate face o diferență semnificativă. Insula de bucătărie, dulapurile cu sistem soft-close, electrocasnicele incorporate, masa extensibilă și scaunele confortabile sunt elementele cheie care contribuie la crearea unei bucătării moderne și funcționale. Cu un echilibru între utilitate și design, bucătăria ta poate deveni un spațiu plăcut și eficient, în care gătitul și socializarea se îmbină armonios.

Sursă foto: unsplash.com

spot_imgspot_img