5 detalii subtile care te fac remarcată

Când vrei ca o persoană să te remarce, încerci să cauți cele mai bune soluții pentru tine. Vrei să îți scoți frumusețea ochilor în evidență, să porți rochia favorită, să zâmbești sincer sau chiar să le arăți celor din jurul tău tot arsenalul pe care-l ai, fie acesta intelectual, fizic sau sentimental.

Iată 5 trucuri cu care te poți face remarcată, fie că vrei să atragi atenția persoanei de care îți place, să te afirmi într-o mulțime sau să iei cu brio interviul pentru care te-ai pregătit foarte mult timp.

Poartă parfumul potrivit pentru tine

Un parfum cu care vei da pe spate toate persoanele cu care te vei întâlni trebuie să scoată în evidență personalitatea ta. Vei găsi o gamă extinsă de parfumuri de la 70 de ron, cu esențe și arome diverse, ideale pentru orice sezon sau eveniment. 

Alege notele florale de iasomie sau liliac pentru o mireasmă discretă, cele de măr sau plante verzi pentru o senzație fresh, fructele tropicale sau trandafirii pentru un aer mistic și provocator, vanilia pentru un miros intim și familiar sau notele lemnoase pentru o aromă plăcută, de pădure.

Asortează machiajul cu nuanța ochilor

Se spune că ochii sunt oglinda sufletului și că majoritatea persoanelor sunt foarte atente la ochii, nuanța și forma celor cu care interacționează. Dacă vrei să scapi de anonimat și să te faci remarcată, atunci asortează paleta cromatică a machiajului cu culoarea ochilor.

Ochii căprui. Ochii căprui sunt ușor de machiat deoarece culoarea acestora poate fi asortată cu foarte multe palete. Optează pentru piersică, bronz, nude, negru, verde, violet sau albastru. Toate culorile te vor prinde foarte bine! Dacă ai ochii căprui închis atunci încearcă tonuri de verde și gri, iar pentru ochii căprui deschis încearcă auriul.

Ochii verzi. Ochii verzi sunt rari și speciali, de aceea poți alege atât un machiaj discret, dar și unul pigmentat. Ei vor ieși oricum în evidență datorită nuanței unice și frumoase, însă pentru un machiaj ideal, încearcă nuanțele de auriu, bej, gri, negru sau maro.

Ochii albaștri. Cuprul, piersica, rozul sau chiar nuanțele de albastru vor scoate frumusețea ochilor tăi în evidență. Poți folosi machiaje cu finisaj metalizat sau strălucitor pentru a te face remarcată imediat cum intri într-o încăpere.

Ochii negri. Negrul este o culoare rar întâlnită. Asemeni ochilor căprui, vei putea combina o paletă cromatică extinsă pentru fardul de pleoape, precum: verde închis, negru, brun, nude, albastru, bordeaux, mov, bej sau piersică.

Vestimentația

Vestimentația este de asemenea, un factor important atunci când vrei să impresionezi pe cineva și să te faci remarcată. În funcție de momentul zilei, eveniment sau persoana cu care te întâlnești, trebuie să alegi outfitul potrivit. De exemplu, pentru o seară la restaurant alături de „crush-ul” tău îmbracă o ținută feminină și provocatoare deopotrivă, iar pentru un interviu abordează un stil smart-casual sau chiar formal.

Zâmbește!

Cheia succesului este zâmbetul! Dacă vrei să te faci remarcată de persoana de care-ți place, să fii candidatul ideal sau să fii aleasă dintr-o mulțime, atunci trebuie doar să zâmbești sincer! Totodată, poți privi în ochi persoana cu care interacționezi deoarece aceasta va simți că ești interesată de ceea ce comunică.

Ai grijă la igienă

Igiena este cel mai important detaliu pentru a te putea face remarcată: un ten curat, un gel de duș cu miros plăcut, o piele catifelată la atingere, un păr coafat și o manichiură modernă sunt doar câteva dintre elementele de igienă care te vor ajuta instant să ajungi în centrul atenției.

Alături de informațiile oferite, încearcă să ai un comportament prietenos și o atitudine plăcută atunci când ești abordată. Vei vedea că prin aceste ingrediente vei cuceri ușor pe toată lumea și te vei face remarcată numaidecât!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *