5 device-uri şi accesorii smart în care merită să investeşti

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Tehnologia a devenit parte din viaţa noastră de zi cu zi, însă asta nu înseamnă că ai nevoie de toate device-urile care ies pe piaţa anual. Este o idee inspirată să investeşti în acele produse ce îţi influenţează calitatea vieţii şi pe care le foloseşti cât mai des.

Descoperă mai jos 5 device-uri şi accesorii smart pe care merită să le adaugi în coşul de cumpărături:

Telefonul

Telefonul este probabil cel mai folosit device în ziua de astăzi şi miliarde de oameni îl utilizează zi de zi. De aceea, atunci când investeşti într-un dispozitiv smart, este bine să începi cu telefonul. Acesta îţi este de folos nu numai pentru a comunica cu cei dragi, ci şi pentru relaxare, sport, organizarea bugetului sau activităţi legate de muncă. Există aplicaţii pentru o mulţime de nevoi şi dorinţe, de la mişcare şi până la meditaţie sau cursuri online.

Dacă îţi doreşti un telefon pe care te poţi baza, încearcă un Samsung Galaxy S23 Ultra sau chiar noul S24 de pe emag.ro. Modelul Samsung Galaxy S23 Ultra are un procesor de ultima generaţie şi o memorie RAM de 12 GB. Poţi folosi un Samsung S23 Ultra pentru o mulţime de activităţi, de la fotografie şi până la editare video, cursuri online sau call-uri video.

În afară de Samsung S23 Ultra mai poţi încerca şi modele de la branduri precum Apple, Huawei sau Xiaomi. În cazul în care îţi doreşti un preţ avantajos, poţi apela la Flip, unde găseşti telefoane recondiţionate la preţuri excelente.

Căştile wireless

Dacă îţi doreşti să te mişti în voie atunci când asculţi muzică, vorbeşti la telefon sau ai un apel important, atunci merită să investeşti într-o pereche de căşti wireless de calitate. Cauta model cu autonomie cât mai mare, care să fie compatibil cu telefonul tău. Vei putea folosi căştile wireless pentru o mulţime de activităţi, de la call-uri şi până la podcast-uri sau cursuri online.

Boxa inteligentă

Boxa inteligentă este o super alegere pentru casa ta. Aceasta este utilă pentru a asculta muzică sau orice alt tip de content audio, dar şi pentru a controla alte device-uri smart din casă, de la becuri la aspirator robot. Preţul unei boxe smart este accesibil, iar aceasta se instalează foarte uşor.

Laptop

Laptopul este un must dacă îţi doreşti să poţi face o mulţime de activităţi online, de la filme sau jocuri şi până la proiecte freelance sau cursuri online, în funcţie de domeniul în care lucrezi. Investeşte într-un laptop care să corespundă nevoilor tale, fie nou, fie second hand. Preţurile pornesc de la 900 de lei şi pot ajunge la mii de lei, în funcţie de brand, specificaţii şi design.

Televizor

Televizorul îţi va fi cu siguranţă util dacă îţi place să urmăreşti conţinut video, nu neapărat filme şi seriale, cât şi clipuri pe YouTube. Ba mai mult, anumite aplicaţii îţi permit să integrezi televizorul în design-ul camerei şi oferă imagini şi sunete ambientale. Cauta un televizor smart pentru living sau camera de zi, cu specificaţii potrivite nevoilor tale.

Foloseşte lista de mai sus ca sursa de inspiraţie ca să investeşti în dispozitive ce îţi pot influenţa viaţa în bine.

spot_imgspot_img