spot_img

5 idei pentru ședința foto cu domnișoarele de onoare

Date:

Atunci când te căsătorești, există multe lucruri de luat în calcul și de organizat, însă toate au rolul lor pentru a-ți oferi ție amintiri atât de prețioase. Pentru a le captura cât mai frumos, pe lângă ședința foto a mirilor, mireasa poate opta și pentru o ședință cu domnișoarele de onoare. În acest mod, prietenele tale vor avea amintirea momentului în care ți-au fost alături în această zi minunată. Tu știi cum poți face o astfel de ședință foto inedită?

 Iată 5 idei pentru ședința foto cu domnișoarele tale de onoare!

1. Pijamale de satin

O primă idee ar fi una amuzantă, dar cu un aer jucăuș. Înaintea gătirii miresei, faceți o ședință foto în care purtați pijamale de satin într-o culoare aprinsă, precum verde smarald sau albastru regal, iar mireasa alb. Astfel, contrastul va fi unul superb și veți avea parte de o distracție în plus în dimineața nunții.

2. Costume populare

Dacă o să optați pentru o nuntă cu tradiții, atunci cea mai inspirată idee de ședință foto ar fi una în natură, îmbrăcate în costume populare. Ar fi interesant să combinați modernul cu tradiționalul, incluzând doar unele elemente folclorice în ținutele dvs. Spre exemplu, blugii împreună cu niște veste cu motive tradiționale de la Iiana ar crea un aer foarte tineresc, dar și tradițional. Domnișoarele de onoare pot păstra aceste piese, având un cadou de la tine pe care îl pot păstra toată viața cu drag.

3. Costume

O altă idee o reprezintă ședința foto în costume, având un aer masculin. Astfel, veți contrasta pozele de la nuntă, în care fetele vor fi extrem de feminine, transmițând, totodată, ideea de putere și de încredere în sine. Locația potrivită pentru o astfel de ședință foto ar fi pe străzile unui oraș, având un aer foarte casual.

4. Rochii de seară

Puteți aloca puțin timp din nuntă pentru a face poze într-un loc special cu domnișoarele de onoare, în ținutele pregătite pentru această zi specială. În caz contrar, alege o zi în care să vă deplasați într-un loc elegant, cum ar fi un castel, unde să faceți o ședință foto cu tematică de prințese, toate îmbrăcate în rochii rafinate. Astfel de poze merită puse în colecția fiecăreia, fiind o experiență plăcută împreună.

5. Lenjerie sexy

Ultima idee, dar nu cea din urmă, este reprezentată de o ședință foto cu tematică sexy. Astfel, toate domnișoarele de onoare, împreună cu mireasă, vor poza în lenjerie sexy. Fiecare poate avea o culoare diferită, iar mireasa, bineînțeles, alb! Puteți să vă distrați enorm la o astfel de ședință foto: puneți muzică, dansați, pozați, o zi pe cinste!

Fiecare mireasă are stilul și preferințele ei, iar dinamica dintre ea și domnișoarele ei de onoare ar trebui să dicteze modul în care decurge ședința foto cu ele. Astfel, alege o idee care nu numai că v-ar oferi fotografii împreună pe care să le prețuiți mereu, dar și o experiență de neuitat împreună, o activitate de apropiere înaintea marelui eveniment.

Sursa foto: pexels.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Share post:

Subscribe

spot_imgspot_img

Popular

More like this
Related