5 moduri usoare de a va condimenta viata de cuplu

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

E prea usor sa te strecori intr-o rutina cu barbatul tau. La fel ca in cazul muncii, studiului, mersului la sala sau chiar mancarii, sexul poate deveni de rutina si plictisitor. Cand se va intampla asta, tu si barbatul dvs. veti incepe sa va cautati fiorii in alta parte.

Nu lasa acest lucru sa se intample cu relatia ta!

Condimentarea vietii tale sexuale poate imbunatati relatia cu partenerul tau si poate duce la o serie de beneficii pentru sanatate. Sexul este o activitate aeroba, ceea ce inseamna ca iti poate spori sanatatea inimii. Un act energic al actului sexual arde 180 de calorii – ceea ce, credem sau nu, echivaleaza cu aproximativ 20 de minute de jogging sau jucand o runda de golf.

Deci, cum poti sa-ti condimentezi viata sexuala? Incepeti cu aceste strategii simple (dar sexy).

Incearca ceva nou.

In timp, majoritatea cuplurilor adopta un scenariu sexual destul de previzibil. Pentru a schimba lucrurile, incercati ceva nou. Incepeti cu ceva simplu, cum ar fi o pozitie diferita sau adaugand o indoiala pentru a va schimba experienta senzoriala. De asemenea, puteti introduce jucarii sexuale, jocuri de rol, imbracati sau schimbati decorul, sau puteti apela la serviciile unei escorte de lux pentru a invata experiente noi.

Programeaza activitati romantice.

A-ti petrece timpul petrecut cu partenerul tau este unul dintre cele mai iubitoare lucruri pe care le poti face unul pentru celalalt. Cumparati o copie a cartii „8 nopti erotice”, care ofera opt activitati senzuale care va vor arata dvs. si partenerului dvs. cum sa va multumiti reciproc. Alegeti pe rand o activitate si va veti conecta mai pasional cu partenerul dvs.

Impartaseste-ti fanteziile.

Fanteziile sunt subutilizate de cuplurio. Dar este important sa va folositi imaginatia si sa impartasiti partenerilor dvs. cele mai erotice dorinte. Daca va simtiti timid, setati starea de spirit aprinzand cateva lumanari, oprind aparatele electronice si redand muzica romantica. Odata ce va simtiti amandoi relaxati si intimi, deschideti-va catre celalalt semnificativ.

Urmareste un film erotic.

Recomand cuplurilor sa urmareasca filme erotice. Arata cuplurile din viata reala explorand pozitii si tehnici sexuale si vorbind despre ceea ce le place. Veti invata pozitiile Kama Sutra, anatomia sexuala (inclusiv punctul G evaziv), masajul erotic si cele patru elemente fundamentale ale preludiului (sex oral, vorbire erotica, atingere senzuala si sarutare).

Consulta un terapeut sexual.

Inca te simti blocat intr-o rutina? Luati in considerare consultarea unui terapeut sexual certificat. Terapia nu este neaparat rezervata pentru probleme. Poate fi vorba despre educatie, crestere si dezvoltare sexuala.

spot_imgspot_img