5 motive pentru a face scoala de soferi la instructorultau.ro

Exista foarte multe scoli de soferi, ceea ce este cat se poate de normal, in conditiile in care aproape toti oamenii isi doresc sa aiba dreptul de a conduce. Daca esti pe punctul de a incepe o scoala soferi Brasov, una dintre cele mai bune optiuni pe care le ai este instructorultau.ro.

Care sunt motivele pentru care merita sa alegi aceasta scoala de soferi din Brasov?

  1. Este o scoala de soferi cu vechime, care se bazeaza pe experienta vasta a instructorilor si pe istoria acumulata odata cu instruirea a mii de cursanti. Este foarte important sa optezi pentru o scoala de soferi care a demonstrat ca poate instrui corect viitorii soferi si pentru un instructor care stie cum sa iti ofere toate informatiile de care ai nevoie;
  2. In ciuda vechimii, este o scoala bine ancorata in prezent. Elevii se pot bucura de cele mai noi si mai performante masini, de cursuri pe care le pot urma atat in mod clasic, cat si online si de o platforma moderna unde pot rezolva chestionare DRPCIV.
  3. Rata de promovabilitate a scolii este una mult peste media tarii. Daca la nivel national rata de promovabilitate este de maxim 40%, la instructorultau.ro rata de promovabilitate ajunge la 75% pentru permisul categoria B si la peste 95% pentru permisul categoria A;
  4. Costurile sunt foarte atractive. Partea financiara este foarte importanta pentru majoritatea oamenilor. Scoala de soferi nu este ieftina, motiv pentru care orice reducere de pret este binevenita. La instructorultau.ro, elevii se pot bucura de reduceri substantiale daca indeplinesc anumite conditii;
  5. Orele de curs sunt flexibile. Exista foarte multi oameni care fac scoala de soferi in paralel cu alte cursuri sau chiar cu un loc de munca. Tocmai de aceea, orele de curs trebuie sa fie cat mai flexibile si sa se potriveasca programului fiecarui elev.

Cum faci sa promovezi examenul auto din prima?

Un prim pas este facut prin alegerea scolii de soferi potrivite. Nu este suficient, insa. Oricat de buna ar fi scoala pe care o urmezi, fara un mic efort nu vei reusi sa te bucuri de permisul de conducere. Tocmai de aceea, este bine sa respecti urmatorii pasi:

  • Citeste cu atentie legislatia rutiera! Aici vei gasi toate regulile de care ai nevoie pentru a evita situatii neplacute in trafic.
  • Rezolva cat mai multe teste DRPCIV. Testele DRPCIV te pun in tema cu modul in care va fi sustinut examenul;
  • Solicita-i instructorului sa conduci in cat mai multe conditii de drum. Este bine sa conduci atat pe vreme buna, cat si pe ploaie, ninsoare, intuneric sau soare foarte puternic.

Examenul auto nu este un examen greu, insa necesita o anumita doza de atentie. Pana la urma, majoritatea oamenilor reusesc sa il promoveze. Este important, insa, sa te asiguri ca odata cu permisul ai toate cunostintele de care ai nevoie pentru a conduce in siguranta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *