5 Motive pentru Alegerea unui Laptop Refurbished

refurbished-laptop

Un laptop refurbished este o optiune pe care oricine ar trebui sa o aiba in vedere. Atunci cand ne gandim la un astfel de laptop, avem tendinta de a-l asocia cu un produs „second-hand”, lucru care nu este adevarat. Laptopurile refurbished functioneaza si arata la standardele unui produs nou, de aceea, ele pot fi o alegere buna pentru o persoana care doreste sa se bucure de avantajele pe care aceste produse le pun la dispozitia lor.

Principalele diferente

Trebuie sa stiti ca un produs second hand este unul care a fost folosit pentru o perioada mai lunga de o anumita persoana. El este de cele mai multe ori de o generatie mai veche, prezentand urme accentuate de uzura. Un laptop second hand este vandut de o firma de profil, el fiind testat inainte de a ajunge la cumparator.

Pe de alta parte, un laptop refurbished poate fi si nefolosit. El arata, dar si functioneaza ca un produs nou. Acesta este un produs care e posibil sa fi fost si expus la raft sau returnat dupa expirarea garantiei.

Exista o multime de avantaje pentru care alegerea unui laptop refurbished poate fi o idee buna si chiar recomandata:

  1. Produse de generatie noua si de brand

Multe dintre lapropurile cautate precum Dell, HP sau Lenovo au componente de calitate. Produsele acestea au si o durata de viata mai lunga. Veti putea gasi o gama intreaga de laptopuri refurbished spre care sa va orientati.

  1. Garantia de pana la 24 luni, iar produsele sunt testate

Aceste laptopuri sunt achizitionate de catre firmele de specialitate. Ele sunt astfel verificate, dar si testate. In cazul unor laptopuri, e posibil ca unele piese sa fie inlocuite sau reconditionate, daca acest lucru este necesar. Perioada de garantie este un alt avantaj pentru care multe persoane aleg un astfel de laptop. El are asadar o garantie ce poate ajunge chiar si la 24 de luni sau chiar mai mult.

  1. Politica de retur flexibila

Daca nu sunteti multumiti de produsul primit, veti avea posibilitatea de a-l returna. Il veti putea returna astfel in 15 zile de la achizitie. De asemenea, acesta se va putea schimba in maxim 30 de zile cu unul mai performant. Tot ce va trebui sa faceti in acest caz va fi sa pltiti diferenta de upgrade.

  1. Raportul pret/calitate

Pretul este un alt motiv pentru care un astfel de laptop este o alegere foarte buna. Laptopurile refurbished sunt astfel egale calitativ cu produsele noi. Ele au o configuratie asemanatoare ca si laptopurile noi. Pot in unele situatii totusi sa fie chiar si cu 40% mai ieftine.

  1. Licenta preinstalata

Un alt motiv de a achizitiona un astfel de laptop este faptul ca el se va vine cu o licenta Windows preinstalata. Licentierea va va oferi o multime de avantaje pe care ar trebui sa le aveti in vedere. Veti avea astfel parte de performanta dorita, stabilitate, dar si un suport tehnic calitativ. Toate aceste avantaje vor fi disponibile la un pret mult mai redus.

Laptopuri refurbished de la Dell, HP si Lenovo pe server-config.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *