5 sfaturi despre cum sa gasesti un partener online

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Internetul devine treptat una dintre marile modalitati de a gasi un partener. Deoarece este un spatiu foarte nou, se aud multe versiuni si opinii: unii s-au descurcat foarte bine, altii au povesti de tot felul, iar unii au decis ca acesta nu este locul lor. Deci demonizam sau sfintim reteaua? Mai bine, va sugeram ca, daca nu cunoasteti bine mediul, aflati bine despre ce este vorba, cum functioneaza si despre ce caracteristici il fac special , in special pentru subiectul care ne priveste in principal, care este gasirea unui partener.

Vrem sa ne concentram pe etapele incipiente, deoarece acestea tind sa fie cele care afecteaza cel mai mult unii utilizatori. Intelegem ca atunci cand relatia progreseaza, ea se reface cu procesul natural si normal al unei relatii.

Internetul are trei caracteristici principale: este un mediu foarte ocupat, foarte accesibil si foarte rapid . Si aceleasi caracteristici sunt ceea ce ne va oferi ghidul de a actiona in primele momente.

In primul rand, fiind un mediu extrem de ocupat, este necesar sa facem o selectie cu cine doreste sa interactioneze. Criteriile de cautare si selectie sunt foarte subiective: fiecare persoana intra in retea cu nevoi sau sperante diferite. O prima regula este ca „nu toata lumea merita, nici nu merita toata lumea” . Acest lucru ne va face sa ne descurcam mai bine prin faptul ca ei nu ne raspund sau spun nu, sau acela de a nu raspunde sau de a spune nu cuiva.

Aspectul usor de accesibilitate a Internetului inseamna ca aproape oricine poate intra si practic oricine ne poate contacta si „fi vazut”. Pe internet nu este obligatoriu sa raspundem tuturor celor care scriu si nici nu trebuie neaparat sa asteptam un raspuns din partea persoanei careia i s-a scris , mai ales daca exista un anumit criteriu care arata ca nu are prea mult legatura cu interlocutorul.

Unii utilizatori sunt socati sau surprinsi, deoarece primesc mesaje de la alti utilizatori care nu sunt in ton cu e-mailurile. Este consecinta directa a numarului de persoane si a accesibilitatii la care ne expunem.Ce facem de obicei cu o persoana care ne spune ceva pe strada care nu ne intereseaza? Ne intoarcem, continuam si ignoram . Pe internet, comportamentul echivalent ar fi sa ignori si sa stergi si sa faci loc ca persoane mai interesante sa ne contacteze. A doua regula de aur ar fi sa „ignoram ceea ce nu este in regula cu noi si sa admitem ca altii ne pot considera in acelasi mod” .

Si ajungem la a treia caracteristica pe care trebuie sa o intelegem bine: viteza . Internetul nu a fost creat pentru a pierde timpul, ci pentru a-l castiga (a treia regula de aur). O modalitate de a-ti pierde timpul este sa citesti toate e-mailurile pe care le primesti, sa le acoperi. Daca in primele randuri, sau chiar in subiect, avem deja indicatii ca persoana nu are legatura cu noi, ignoram si stergem imediat. Nu va faceti griji: nu sunteti nepoliticos sau nepoliticos. Acest mediu va permite sa priviti, sa alegeti si sa ignorati.

Un alt mod de a-ti pierde timpul este sa te agati de e-mailurile care au fost neplacute. Trebuie sa ignorati si sa o stergeti si sa o indepartati din cap si sa nu raspundeti pe acelasi ton sau sa respingeti continutul.

Nu numai ca va sfatuim sa nu raspundeti la toate e-mailurile pe care le primiti, dar va sfatuim sa nu faceti acest lucru, daca nu sunteti interesat; Din acelasi motiv, este parte a jocului ca alte persoane sa nu va raspunda.

5 sfaturi despre cum sa gasesti un partener online

Dupa cum poate stiti deja, una dintre problemele care apar atunci cand cautati un partener pe internet sunt profilurile false care pot fi gasite. Acum vom oferi cateva sfaturi pentru ca, atunci cand cautati un partener online, sa nu va prindeti.

Cand alegeti o pagina de contact, alegeti una de incredere . Unele dintre aceste site-uri web verifica manual toate profilurile, asigurandu-va, de exemplu, ca fotografiile sunt ale unor persoane reale. Mai multe aici.

Alte site-uri de intalnire au un nou serviciu de plata care va permite sa verificati daca profilul dvs. este adevarat. Datorita acestui nou serviciu, utilizatorii pot alege sa aiba profilul lor cu sigiliul de identitate verificata , astfel incat partenerii sugerati pot creste increderea in profilul lor. Verificarea datelor se face cu copia DNI trimisa de utilizatorii sai.

-Nu dati niciodata datele dvs. personale (numar de telefon, nume si prenume) fara sa aveti mai intai o relatie pe care o considerati rezonabila de incredere.
-Intotdeauna aveti grija sa vi se ceara ajutor financiar , fie pentru a va putea intalni in persoana, fie pentru a plati facturile spitalului. Daca va cer bani, fugiti! este cu siguranta un profil fals in cautarea cartii de credit.
-Suspiciunea profilurilor care te indragostesc imediat si nu inceteaza sa te flateze, chiar daca te cunosc cu adevarat, este de obicei o indicatie ca acel utilizator este fals. Acest tip de utilizator incearca sa creeze relatii cat mai repede posibil, actionand in acest fel.
-Fii suspect de utilizatorii care, din zona ta, nu stiu locurile pe care crezi ca toti cei care locuiesc in zona ta ar trebui sa-i cunoasca.
-Desi trebuie sa fii atent cand intalnesti oameni online, nici nu trebuie sa fii obsedat, cautarea unui partener online, fiind putin atent, este o modalitate foarte buna de a intalni oameni noi.

spot_imgspot_img