6 sfaturi pentru a reinvia dragostea intr-o relatie care pare sa nu mai aiba viitor

Cand incepem o relatie serioasa traim intr-o perioada de „luna de miere”, care include primele luni si poate primii ani ai unei relatii. In acea perioada, totul era perfect. Dar pe masura ce timpul trece, acest tip de „indragostire” dispare si incep certurile, toleranta scade si imperfectiunile partenerului incep sa ne deranjeze.

Important in aceasta perioada critica este sa stiti cum sa faci fata tuturor diferentelor si sa mergeti inainte in relatie, dar acest lucru este destul de complicat. Uneori, descoperiti ca diferentele sunt pur si simplu ireconciliabile si poate ca este chiar mai sanatos sa lasati relatia deoparte.

Dar daca simtiti ca exista inca acea iubire puternica pe care ati simtit-o la un moment dat si ca totul a fost distrus ca urmare a monotoniei, poate – inainte de a incheia o relatie – ar trebui sa incercati sa urmati aceste sfaturi pentru a reinvia acea iubire puternica pe care ati avut-o la inceput .

Scapati de rutina

Rutina este unul dintre principalii vinovati in esecul unei relatii si, de aceea, sfaturile de mai jos au mult de-a face cu acest articol. Suntem cei responsabili pentru caderea intr-o rutina, dar si cei care putem iesi din ea. Incercati sa faceti tot felul de activitati, cum ar fi sa evadati in fiecare weekend pentru o plimbare in locuri pe care nu le cunoasteti si sa faceti tot felul de aventuri, chiar daca acestea sunt scurte.

Condimentati viata intima

Acesta este un aspect important al oricarei relatii. Pentru a reinvia pasiunea, incercati sa faceti lucruri noi in fiecare zi. Renuntati la rutina si adaugati noi elemente in dormitor cum ar fi folosirea de jucarii sexuale, noi pozitii, jocuri de rol, costume sexy. De asmenea, puteti incerca noi practici sexuale, cum ar fi robie, bdsm sau sex in trei, daca sunteti un cuplu mai indrazneti. Astazi, exista o varietate de aplicatii si site-uri de dame de companie bucuresti unde puteti gasi femei frumoase care sa se alature experientei dvs.

Petreceti timp impreuna

Gasiti o activitate pe care va place, pe care o puteti face impreuna. Poate fi de la practicarea unui sport pana la urmarirea unui serial de televiziune, practicarea unui hobby, aderarea la un atelier de dans etc. Ideea este sa petreceti din nou timp de calitate impreuna.

Rememorati momentele de la inceput

Poate ca acum totul poate parea negru si monoton, asa ca un bun ajutor ar putea fi ca incepseti sa revizuiti toate amintirile bune pe care le-ati impartasit. Primul sarut, momentul in care v-ati intalnit, primul lucru care v-a atras atentia … ei bine, amintiri care vor trezi din nou interesul.

Planificati o calatorie impreuna

Iesiti din spatiul si rutina in care va aflati mereu si incercati sa mergeti intr-o calatorie pentru a impartasi noi experiente impreuna .

Mai multa toleranta

Cand incepe o relatie, suntem foarte toleranti. Nu ne deranjeaza unele defecte sau atitudini ale partenerului nostru si le lasam sa treaca. In timp, aceasta toleranta incepe sa se piarda si de aceea este un moment bun sa o exersati din nou. Acceptarea cu defecte si virtuti este un pas mare in mentinerea unei relatii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *