6 Verificari pentru gasirea unui service de reparatii telefoane de calitate


Ai ajuns la un moment in care sa ai nevoie de un service de reparatii pentru telefoane mobile. Ce s-a intamplat? Probabil ti-ai udat telefonul sau i-ai spart ecranul. Indiferent de motiv, sa iti alegi service-ul de reparatii pentru telefoane mobile este o decizie importanta. Daca garantia nu acopera costurile reparatiilor putem spune ca tu o sa platesti pentru ele. Costul lor depinde de deteriorare, marca si modelul telefonului tau. Aminteste-ti ca nu toate companiile de telefoane mobile sunt la fel.

Pentru a evita o dezamagire sau mai rau, a fi inselat, tine minte aceste sfaturi pentru a lua decizia corecta:

Reputatia

Probabil ai facut deja alegerea service-urilor de reparatii pentru telefoane mobile in mintea ta, dar tot vrei unul care are o reputatie buna. Daca nu, poate sa agraveze problemele telefonului in loc sa le rezolve.

 • Poti sa ceri feedback-ul familiei sau prietenilor care au fost clientii unui anumit service de reparatii pentru telefoane mobile
 • Trebuie sa cauti review-uri online si referintele clientilor anteriori. Ar putea sa iti formeze o idee despre tipurile de servicii oferite.
 • De obicei vrei un service localizat langa tine. Daca nu gasesti review-uri online despre un service, ceea ce e rar, poti vizita service-ul lor. Poti utiliza aceasta oportunitate ca sa discuti personal cu ei.

Sa lucrezi cu un service care are recenzii pozitive iti poate oferi incredere si o stare de pace stiind ca iti dai telefonul in mainile unui service de reparatii pentru telefoane mobile serios.

Serviciu clienti

Pe langa aptitudinile depanatorilor, este o idee buna sa verifici si calitatea relatiilor cu clientii:

 • Sunt ele calitative?
 • Sunt respectuoase?
 • Iti ofera ele o experienta unica?

Un service serios de reparatii pentru telefoane mobile precum cele gasite pe www.reparatiitelefoane.ro nu o sa te traga pe sfoara. Mai mult, service-ul va fi sincer cu privire la rezultatele la care trebuie sa te astepti in urma reparatiei.

Cat de repede iti poti recupera telefonul?

Timpul in care iti primesti telefonul inapoi este critic pentru orice utilizator de telefoane. Poti supravietui fara telefonul tau mai mult de 3 zile? Probabil ca nu.

 • In mod normal, dureaza ore ( sau chiar minute!) pentru un service de reparatii pentru telefoane mobile pentru a-si face treaba, depinzand de problemele telefonului. Unii iti pot repara telefonul in minim 10 minute iar maxim 24 de ore.
 • In unele cazuri, trebuie sa astepti doar cateva ore pentru a-ti recupera telefonul.

In orice caz, cel mai bine este sa fi realist la asteptarile tale privind durata reparatiilor. Un expert poate termina treaba in timp ce tu astepti. In orice caz, timpul poate varia daca este nevoie de diagnostice amanuntite pentru probleme grave si daca au multi clienti asteptand.

Garantia

Un service de reparatii pentru telefoane mobile cu o reputatie buna ofera o garantie pentru serviciile pe care le ofera, asadar asigura-te ca intrebi despre acest lucru.

 • Un pachet tipic de garantie contine si piesele si serviciile incluse. Pentru ca iti poti lua telefonul inapoi si sa ai aceleasi probleme dupa reparatie. Uneori garantia acopera pretul serviciilor si al pieselor.
 • Intreaba despre durata garantiei. In unele cazuri poate dura pana la un an dupa reparatie.
 • Daca nu, ar trebui sa ai macar 3 luni de garantie.
 • Pretul

Proprietarul unei firme de reparatii telefoane Sibiu iti recomanda sa verifici mai multe preturi inainte de a alege. Aminteste-ti ca fiecare service de reparatii pentru telefoane mobile au scorurile lor specifice.

 • Colecteaza si compara cotatii de pret inainte sa decizi.
 • In orice caz, evita sa sacrifici servicii de calitate pentru a economisi bani de reparatii. Este riscant, deoarece banii pe care i-ai economisit pot ajunge pentru o a doua reparatie la un alt service. De ce? Pentru ca prima ta varianta nu a putut sa isi faca treaba bine.

 • Verifica trecutul

Daca este prima data cand iti repari telefonul, este o idee buna sa cercetezi trecutul service-urilor pe cat posibil, sa-ti intrebi prietenii daca au avut experiente bune privind reparatiile pentru telefoane si la ce service-uri.

 • Cauta review-uri si feedback-uri online despre service. Aceast pas iti va forma o idee despre service si daca ofera servicii exemplare.
 • Intreaba-ti prietenii care au avut experiente cu reparatiile pentru telefoane la service. Intreaba-i ce service-uri prefera si de ce? Poti sa iti faci o idee cu privire la asteptarile tale.

Concluzia:

Acesti factori te vor ajuta sa evaluezi un service de reparatii pentru telefoane mobile pentru a-ti repara telefonul defect. Aminteste-ti ca o informare atenta iti va oferi o sansa mai buna de a-ti primi telefonul inapoi ca si nou.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *