65 de cetăţeni străini au încercat să treacă ilegal frontiera la Vama Nădlac 2, ascunşi în două automarfare

Poliţiştii de frontieră de la Vama Nădlac 2 au depistat 65 de cetăţeni din India, Pakistan, Irak şi Turcia care încercau să treacă ilegal frontiera în Ungaria, ascunşi în două automarfare încărcate cu tâmplărie PVC şi anvelope.

65 de cetățeni străini găsiți ascunși în două automarfare la P.T.F. Nădlac IIFoto: politiadefrontiera.ro

Potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei de Frontieră, citat de Agerpres, vineri dimineaţă, la punctul de trecere a frontierei Nădlac 2, s-a efectuat controlul asupra a două ansambluri rutiere înmatriculate în România şi Bulgaria, conduse de un şofer român, respectiv bulgar.

„Şoferii transportau, conform documentelor de însoţire a mărfii, tâmplărie PVC şi anvelope pentru societăţi comerciale din Olanda şi Italia. În urma efectuării controlului amănunţit al mijloacelor de transport, au fost descoperiţi, ascunşi în semiremorci, printre marfa transportată, 65 de cetăţeni străini, în total. Persoanele au fost preluate şi transportate la sediul sectorului pentru cercetări. În cadrul verificărilor preliminare, s-a stabilit că sunt cetăţeni din India, Pakistan, Irak şi Turcia şi intenţionau să ajungă în mod fraudulos într-un stat din Spaţiul Schengen”, se precizează în comunicat.

Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări în vederea stabilirii activităţii infracţionale, urmând să fie dispuse măsurile legale care se impun.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *