7 chei pentru a mentine relatia vie

S-a spus intotdeauna ca relatia de cuplu trebuie sa fie mentinuta in viata de-a lungul zilelor, deoarece, in caz contrar, riscam sa se deterioreze in timp. Acest lucru este normal deoarece, pe masura ce aceasta relatie progreseaza, rutina, monotonia si lipsa emotiilor sunt aspecte care pot fi reduse.

Prin urmare, ceea ce urmeaza sa facem in continuare este sa va oferim un mic ghid cu cateva detalii de care ar trebui sa tineti cont atunci cand pastrati in viata nu numai flacara pasiunii, ci si dragostea si afectiunea pe care o simti fata de partener. Suntem siguri ca veti fi recunoscator pentru ca v-ati schimbat atitudinea atunci cand va confruntati cu o relatie de cuplu care parea epuizata.

Contactul fizic zilnic imbunatateste relatiile . Deci, corpul poate interpreta aceste tipuri de actiuni si in mod subconstient creeaza emotii care, in timp, pot fi atat pozitive, cat si negative.

Daca de fiecare data cand va veti vedea, va imbratisati, va veti consolida in fiecare zi acest sentiment de iubire, afectiune si empatie care va asigura, in final, durata unei relatii fericite.

Aceste obiceiuri sunt de cea mai mare importanta pentru a mentine o relatie fericita, deoarece ii arata partenerului ca le pretuiesti si le dai importanta pe care o merita.

Spiritualitatea. Pentru ca pasiunea sa curga trebuie sa existe intimitate si sa poti deveni intr-adevar intim cu o persoana, trebuie sa fii dispus sa te conectezi la esenta ei, la scopul ei de viata si sa-ti asumi riscul de a fi vazut si de a fi vazut. Intimitatea se bazeaza pe vulnerabilitate, care este capacitatea de a se deschide catre celalalt.

Entuziasm. Una dintre cerintele iubirii excelente este sa ai un nivel de energie suficient de ridicat pentru a simti pasiunea. O persoana care se simte obosita, care are senzatia de a fi epuizata si cu energie pe pamant, cu greu va putea suporta vartejurile pasiunii daca o simte . Pentru a continua si a creste alaturi de partenerul tau, trebuie sa poti sa iti controlezi nivelul de anxietate si sa gasesti in tine energia si entuziasmul necesare pentru a trai procesele iubirii. Entuziasmul (si colaborarea) sunt ca apa pentru paine: nu numai ca pastreaza amestecul fluid si maleabil, dar sunt ingredientele necesare pentru ca altii sa devina unul.Este vorba de a sti sa-l gasesti pe celalalt, de a-i onora si de a-i sustine cu angajament personal si cu entuziasm. Entuziasmul este baza pasiunii.

Empatie. Adesea, o relatie nu se materializeaza destul de mult, deoarece, in ciuda faptului ca sunt in functie de gatul lor, membrii acesteia continua sa aiba indoieli despre celalalt, despre sine sau despre viabilitatea relatiei. La un moment dat trebuie sa stii cum sa scapi de indoiala, sa iei o decizie si sa intri in relatie deodata, creand o noua poveste despre celalalt, motivele si intentiile lor. Vei putea sa „vezi lumea prin ochii lor”? Este important a intelege nevoile principale si motivatiile profunde ale fiecarei persoane,

Cum sa pastrezi pasiunea in viata in cuplu. Una dintre temele vedeta din terapia cuplurilor este tocmai aceasta, cum sa pastrezi pasiunea in viata? Nu este ceva intotdeauna usor si, contrar a ceea ce credem adesea, nu este ceva mentinut de inertie si magie, ci necesita adesea efort si daruire. Deci, ce putem face pentru a mentine aceasta flacara vie si ca timpul si rutina sa nu se stinga?

Spune ce iti place. Daca doriti sa imbunatatiti sexul cu partenerul, amintiti-va, in primul rand, ca este o chestiune de doi si amandoi trebuie sa vorbeasca despre asta … despre sex. Spune-i partenerului ce iti place cel mai mult si asculta ce il innebuneste. Niciunul dintre voi nu este ghicitor, deci faceti-va mai usor drumul. Fara tabuuri. Sa lasam conventiile in urma. Ganditi-va ca nu exista nimeni care sa va garanteze intimitate si armonie mai mare decat propriul partener. De ce sa ne inhibam? Tine-ti mintea deschisa.

Importanta jocurilor sexuale. A venit momentul sa-ti lase fantezia sa zboare, un element esential in relatiile sexuale. Experimentarea cu noi formule sau posturi te ajuta sa iesi din rutina. Adoptati noi pozititi, vizionati un film erotic impreuna, jucati-va. https://eporno.ro/categorie/hd este o sursa de inspiratie pentru a incerca propriile experiente in dormitor.

Gasiti o activitate de facut in cuplu. In ciuda faptului ca nu suntem impreuna, exista multe activitati pe care le puteti face ca un cuplu in paralel. Un exemplu perfect in acest sens este seria online, de care va puteti bucura si urmari „in acelasi timp”. In acest fel pot avea un anumit subiect despre care sa vorbim la sfarsitul zilei. In mod similar, filmele sunt o optiune excelenta pentru vizualizarea de la distanta in cuplu..

Ideea este sa cautati site-uri sau subiecte comune prin care va puteti contacta partenerul. Amintiti-va ca intimitatea se manifesta in tot felul de moduri, trebuie doar sa gasiti activitatea adecvata care va place de amandoi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *