7 lucruri la care să fii atent când alegi brazi artificiali de Crăciun

Nu există nimic care te poate pune în starea de spirit de sărbătoare ca un brad de Crăciun. A-l pune în sufragerie și a-l decora este un ritual care reunește familia și marchează adevăratul început de sezon. Pomii artificiali sunt o alternativă excelentă care face viața mai ușoară, eliminând nevoia de a uda și de a avea grijă de un copac, precum și de a cădea ace de pe covoare și mâini.

 

Cu toate acestea, există o gamă largă de brazi artificiali de Crăciun în magazinele online ca BraziCraciun.net. Și dacă sunteți în căutarea online și nu puteți inspecta unul în persoană, judecarea calității unui copac poate fi dificilă. Există câteva lucruri de luat în considerare când vine vorba de brazi artificiali  care pot fi un bun ghid. De asemenea, este important să alegeți un pom potrivit pentru dvs. Luați în considerare spațiul și nevoile dvs. atunci când alegeți un brad artificial.

 

  1. Dimensiunea potrivită

Pomii vin în toate dimensiunile, de la pomii mari pe care îi vedeți în mall până la cei mici. Atunci când alegeți un  brad artificial, luați în considerare cât spațiu aveți. Măsurarea spațiului pe care doriți să îl utilizați este un lucru bun de făcut înainte de a vă alege copacul.

 

  1. Forma potrivită

Aceasta este mai degrabă o preocupare estetică decât una practică. Majoritatea pomilor artificiali încearcă să imite un copac veșnic verde ca formă și aspect. Cei mai frumoși brazi de Crăciun artificiali ajută la decorarea casei,  dar este important și cum doriți să asortați decorațiunile de pe brad cu celelalte decorațiuni din jurul casei sau biroului dvs. precum și cum potriviți aspectul arborelui dvs. cu tema dvs. de decorare generală.

 

  1. Pre-decorat

Mulți pomi artificiali vor veni cu lumini deja aranjate și atașate. Puteți găsi brazi cu toate aranjamentele diferite și o serie de lumini. Acestea vor fi remediate și nu le veți putea scoate sau muta, așa că asigurați-vă că este un aranjament cu care veți fi fericiți o vreme. Cu toate acestea, un copac pre-aprins va fi mult mai ușor de instalat.

 

Pomii de Crăciun artificiali pot veni, de asemenea, pre-decorați în câteva moduri diferite. Poate fi accentuat, adică poate veni cu conuri de pin artificiale și fructe de pădure deja atașate. Aceste adăugiri pot crea niște decorațiuni frumoase și atingeri mici, dar de obicei sunt fixe și nu pot fi eliminate de asemenea.

 

  1. Tipuri de ramuri

Ramurile de pe brazi artificiali sunt de obicei de unul din cele două tipuri: articulate sau cu cârlig. Ramurile articulate sunt atașate permanent de copac și pot fi pliate atunci când arborele este dat jos pentru depozitare. Cele cu cârlig nu sunt atașate permanent de trunchi și, în schimb, sunt agățate la instalare și îndepărtate când sunt luate în jos.

 

În general, ramurile articulate se găsesc pe pomi de calitate inferioară. Acestea facilitează montarea și eliminarea, dar sunt mai puțin rezistenți. De asemenea, este mai puțin probabil să pierdeți piese atunci când totul este atașat.

 

  1. Cel mai bun material

Brazii artificiali și acele lor, sunt de obicei realizați dintr-unul din cele două materiale: PVC sau PE (polietilenă). Fiecare dintre ele are beneficii, iar alegerea uneia peste cealaltă va depinde de ceea ce căutați.

 

De exemplu, culoarea copacilor din PVC nu se va estompa și așa va rămâne întotdeauna verde. PVC-ul este, de asemenea, rezistent la foc, ceea ce îl face mult mai sigur decât un copac real sau chiar unul din PE. Cu toate acestea, acele din PVC sunt de obicei cablate pe ramuri, ceea ce poate face arborele mai evident fals.

 

Copacii din PE vor avea ace care sunt formate integral cu copacul și ar putea fi mai bine sculptate pentru a le oferi un aspect mai autentic. Dacă pentru care fotografiați realismul, arborele PE ar putea fi o alegere mai bună. Unii copaci pot folosi ambele materiale pentru a da un aspect și mai autentic și mai variat acelor lor.

 

  1. Standul atașat

Calitatea suportului poate părea o preocupare minoră, dar practic vorbind, aceasta poate face o mare diferență, atât în calitatea arborelui, cât și în durata de viață a acestuia. Cu siguranță nu doriți ca arborele să se prăbușească, rupându-vă toate decorațiunile scumpe, din cauza suportului ieftin din plastic care a venit cu bradul.

 

Un suport metalic și un stâlp central sunt ambele preferabile plasticului. Arborele va fi mai robust și mai puternic, având metalul la bază. Dacă arborele nu vine deloc cu un suport atașat, luați în considerare o altă opțiune.

 

Este din ce în ce mai popular să decorezi brazi artificiali de Crăciun, deoarece aceștia rezistă mai mult și sunt mult mai ușor de tratat. În funcție de arborele artificial pe care îl alegeți, aceștia pot fi, de asemenea, mai responsabili din punct de vedere ecologic. Arborele tău artificial poate fi alături de tine în anii următori, totuși, așa că merită să faci niște cercetări și să alegi un copac care este cel mai potrivit pentru tine.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *