8 beneficii ale jucariilor sexuale pe care trebuie sa le cunosti

Couple embracing, laying in bed

Pentru oricine se simte putin rusinat dupa ce citeste titlul acestui articol, sa intelegi clar despre aceste jucarii si accesorii sexuale au beneficiile lor: acestea exista de mii de ani, in multe forme, dimensiuni si tipuri. Mai mult, unele studii arata ca cel putin una din trei femei detine un vibrator.

Exista, de fapt, mai multe motive pentru care o jucarie sexuala iti poate si iti va imbunatati viata sexuala – si poate viata ta in general – daca te decizi sa incerci una. Iata cel putin 10 motive bune pentru care ai putea beneficia de unul dintre aceste accesorii sexuale – iar unele dintre ele probabil te vor surprinde! Citeste mai departe…

Beneficiile jucariilor si accesoriilor sexuale pentru femei

  • Jucariile sexuale sunt grozave pentru cupluri

Daca esti intr-o relatie, asigura-te ca discuti despre utilizarea jucariei in prealabil, altfel poate deveni incomoda. Cu toate acestea, cu o discutie buna, amandoi veti fi multumiti de jucaria pe care o alegeti. 

  • Ele te ajuta sa scapi de rutina

Sa recunoastem: o relatie poate duce la monotonie in multe aspecte ale vietii tale cu partenerul, inclusiv sexul. Aici poate fi folosita o noua jucarie sexuala pentru a schimba lucrurile si a schimba rutina.

  • Jucariile sexuale iti imbunatatesc propria incredere sexuala

Folosirea unei jucarii pentru a te familiariza mai mult cu sexualitatea ta te va ajuta in cele din urma sa ai grija de ceva foarte important: sa iti recapeti increderea in dormitor. 

  • Iti pot imbunatati relatia

Jucariile sexuale pot imbunatati relatia ta. La fel ca primul sfat, acesta este rezultatul a tot ceea ce se poate intampla din folosirea jucariilor sexuale in cuplu. Ele pot doar sa iti imbunatateasca relatia si sa te faca sa te simti mai conectat si mai fericit din punct de vedere emotional si fizic.

  • Pot creste placerea

Pare aproape evident, dar trebuie clarificat. Pentru unele femei, o jucarie sexuala este necesara pentru a atinge potentialul maxim de placere. Acest lucru este valabil mai ales pentru cele 75% dintre femeile care nu pot avea orgasm fara ajutor. 

  • Jucariile sexuale te pot ajuta sa te concentrezi

Aceasta nota este pentru oricine ii este greu sa se concentreze pe a-si multumi partenerul in pat. Folosirea unei jucarii te poate ajuta sa stii exact ce sa faci pentru a-ti face partenerul sa se simta cat mai bine posibil.

  • Pot creste dorinta

Acest lucru merge mana in mana cu conceptul de incredere sporita. Cand stii ce vrei si cum sa-l obtii, este firesc ca sentimentele tale de dorinta sa creasca.

  • Jucariile sexuale ajuta la explorare

Asa cum te poate ajuta sa iesi dintr-o rutina, o jucarie te poate ajuta sa explorezi lucruri noi despre tine. Acest lucru este valabil si pentru persoanele din cuplu, precum si pentru altii. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *