8 martie – un prilej de a-ți arăta recunoștința

8 martie - un prilej de a-ți arăta recunoștința

8 martie marchează una dintre cele mai importante zile din viața oricărei femei. Așadar, ca bărbat vei avea ceva de lucru la capitolul cadouri și experiențe unice pentru femeia care îți face zilele mai frumoase. Tot ce trebuie să faci este să-ți dai frâu liber creativității și să te lași inspirat pentru a face unele dintre cele mai potrivite idei de cadouri pentru cuplu.

Pentru că știm că ai nevoie de puțin ajutor, îți propunem o listă cu soluții creative:

  1. Cerere în căsătorie subacvatică – Când ești adolescent îți dorești să ai parte de primul sărut într-un loc special. La maturitate este întocmai cu cererea în căsătorie, iubirea trece la alt nivel și vrei să-ți surprinzi partenera. Așadar, alături de Nemo Diving Center poți organiza cel mai frumos eveniment subacvatic din viața ta. Fii sigur că răspunsul ei va fi afirmativ.
  2.  City break romantic la Brașov – Aici veți avea parte de 2 seri pline de mister într-un hotel de 4*,  iar micul dejun și cina vor fi incluse. De asemenea, veți avea acces la saună și hidromasaj. Escapada voastră romantică va include și vizita la Castelul Bran, Cetatea Râșnov și  în centrul vechi al Brașovului.
  3. Când ajungeți în tărâmul secuiesc vreți să fiți siguri că nu plecați fără să mâncați kurtos kalacs, nu-i așa? Atunci alege să mergi cu partenera ta în Covasna și să învățați împreună tainele preparării colacului secuiesc. Veți avea parte de un curs de pregătire a aluatului și copt kurtos, plimbări cu căruța sau sania trase de cai și multe altele.

De asemenea, dacă ai nevoie de idei creative pentru cadouri de 8 martie pe care să i le oferi iubitei tale, poți opta pentru:

  1. O sesiune spa de 6 ore pentru armonia totală a trupului cu spiritul – aici va avea parte de 75 minute pline de relaxare. Se va bucura în taină de masajul chiropractic japonez, menit să redea echilibrul postural și starea de bine asupra întregului corp.
  2. O zi la spa poate fi de asemenea tot ce ar vrea soția sau logodnica ta după săptămânile de muncă asiduuă. Centrul Shakti din București vine cu o idee inedită – ritual marocan și look upgrade. Experiența include aplicarea mai multor tratamente pe bază de ulei de argan la nivel facial, dar și servicii de manichiură, pedichiură și hairstyle. Desigur, pentru relaxare completă, ziua se va finaliza cu o sesiune de masaj.

Fii sigur că orice cadou din cele anterior expuse vei alege, partenera ta va fi încântată!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *