A fost numit trădător – Capital

Vladimir Voronin, deputat comunist din partidul PCRM din Republica Moldova, a fost recent numit trădător de un bărbat care a venit să participe la o întâlnire electorală programată în orașul Orhei.  Acesta a adus vorba despre alianța dintre comuniști și socialiști, amintind că, în trecut, atât Voronin cât și Dodon și-au aruncat replici dure, iar discuțiile au escaladat spre o serie de acuzații de trădare, scrie timpul.md.

Vladimir Voronin, numit trădător

,,Noi ca vorbitori de limba rusă, vă vorbim vouă toți, că ne-ați trădat. Limba rusă nu a devenit limbă de stat”. Mai mult, bărbatul a mai spus că, “ce să așteptăm noi de la dumneavoastră, de la alianța dumneavoastră?

Dacă dumneavoastră, de nenumărate ori a-ți vorbit despre Igor Dodon, despre proveniența lui, toate acestea sunt pe internet, sunt înregistrări, filme, sunt tot. El a fost crescut de dumneavoastră, de asemenea, a-ți vorbit cine este primul lui tată, și că este țigan, cu numele Fusu. Voi toți a-ți văzut ce a făcut el cu Plohotniuc, cum primeau ei ,,kulioace”, cum dădeau mită, despre puterea lor, despre conducerea lor.

Cum credeți dumneavoastră, în general? A-ți vorbit că nu veți face alianță cu mincinoșii, care au trădat țara. Dodon, spunea de nenumărate ori, ca principalul, Voronin să nu trădeze oamenii, aceste sunt vorbele lui, nu ale mele”, a mai transmis acesta.

Reacția lui Vladimir Voronin după acuzații

Mai mult, bărbatul i-a mai adresat încă o întrebare comunistului, după care a primit și răspunsul pe care probabil nu îl aștepta.

“Cum credeți, trădătorul este Dodon sau trădătorul sunteți dumneavoastră? Noi suntem cetățeni ai Republicii Moldova, noi nu dorim să plecăm nicăieri, dorim aici să lucrăm. Ce să mai așteptăm noi toți de la alianța dumneavoastră?”, l-a întrebat bărbatul pe deputatul comunist.

În replică, Voronin, liderul PCRM, a transmis că a preferat să dea toate supărările la o parte, de dragul intereselor Republicii Moldova.

“Că alte posibilități nu au fost, și tocmai în salvarea Republicii Moldova, în numele dezvoltării țării, și în numele îmbunătățirii vieței din Republica Moldova, pentru aceasta noi ne-am unit”, a mai adăugat liderul PCRM.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *