„A fost un adevărat măcel” – Capital

Procurorul Viorel Teliceanu, șef Secție Urmărire Penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța susține că asasnul care a omorât un bărbat din Corbu şi i-a violat fiica consumase droguri pe tot timpul zilei.

Totodată, el a mai subliniat faptul că șirul evenimentelor s-ar fi petrecut într-un mod cu totul diferit. Mai exact, odată ajuns în casa vecinului său înarmat cu o macetă, criminalul s-a supărat pentru că a găsit doar 250 de lei în întreaga casă și a comis apoi violul.

Crima a avut loc în jurul orei 3 noaptea, iar scopul principal a fost jaful, spune procurorul.

„În jurui orei 3 (nr.noaptea) s-a deplasat la locuința persoanei vătămate. Aici s-au petrecut o serie de infracțiune, aș spune niște grozăvii. Decedatul a fost omorât, a fost un adevărat măcel. Folosind o macetă l-a tăiat în bucăți.

Scopul a fost de jaf. Nemulțumit că nu a găsit decât 250 de lei, autorul s-a răzbunat pe una din fiicele familiei, de 21 de ani, și a violat-o”, a explicat procurorul.

Amintim faptul că după ce a fost prins, autorul a recunoscut în totalitate faptele și a dat detalii despre modul în care a acționat.

Ce s-a găsit la locul crimei

Viorel Teliceanu a mai adăugat că în timpul percheziției au fost găsite mai multe bunuri care confirmă faptele criminalului, acestea fiind aruncate la pubela de gunoi pentru e vita luarea amprentelor.

Totodată, procurorul susține că bărbatul a venit pregătit cu cagulă, mască, dar și mânuși în casa victimei.

„La percheziție s-au găsit mai multe bunuri care probează în mod complet săvârșirea faptelor care i se impută, maceta cu care a făcut crima, hainele pe care le avea asupra sa, bunuri luate de la fața locului și aruncate la o pubelă de gunoi de teamă că i-ar putea rămâne amprentele. El a venit pregătit cu cagulă, mască, mănuși”, a precizat Viorel Teliceanu.

Procurorul a mai adăugat că autorul crimei locuia la 3-4 case distanță, dar nu a fost recunoscut de victime pentru că purta cagulă și evenimentele din noaptea de joi spre vineri au avut loc în casa victimelor „cu lumina stinsă, practic la lumina lunii”.

De menționat este faptul că, bărbatul, în vârstă de 29 de ani, a fost reținut și va fi cercetat pentru omor calificat, tâlhărie calificată și viol.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *