A furat un autoturism și l-a incendiat. Făptașul a fost prins la Tulgheș

Polițiștii harghiteni au prins un tânăr, de 21 ani, din Fetești, județul Ialomița, cercetat pentru sustragerea unui autoturism pe care, ulterior, l-a distrus, prin incendiere.

În data de 06.08.2019, Poliția municipiului Toplița a primit o solicitare de sprijin din partea Inspectoratului de Poliție Județean Neamț – Poliția municipiului Piatra Neamț, cu privire la un tânăr, de 21 ani, din municipiul Fetești, județul Ialomița, cercetat pentru faptul că în noaptea de 05/06.06.2019, în timp ce se afla pe raza localității nemțene susmenționate a sustras un autoturism pe care, ulterior, l-a distrus, prin incendiere. Potrivit datelor furnizate, tânărul, care se sustrăgea cercetărilor, ar fi fost semnalat în zona de competență a subunității de poliție susmenționate. Astfel, în urma activităților de investigare efectuate, o echipă de polițiști l-a depistat pe tânăr pe raza comunei Tulgheș și l-a condus la sediul Postului de Poliție Tulgheș.

În cursul aceleiași zile, tânărul a fost predat unei echipe de la polițiști de la Poliția municipiului Piatra Neamț, pentru continuarea cercetărilor.

Sursa: Ziar Harghita.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *