Vineri seara, premierul Florin Cîțu a anunțat că nu va participa la prima etapă a circuitului Grand Chess Tour 2021 – Superbet Chess Classic Romania 2021.

Decizia șefului Executivului vine după ce mama acestuia s-a stins din viață.

Potrivit surselor Observator, mama prim ministrului Florin Cîțu suferea de o boală incurabilă. Premierul a aflat de tragedie atunci când se afla la Baia Mare și s-a întors de urgență la București.

Șeful Guvernului a fost la Baia Mare pentru a vizita Centrul de vaccinare drive-thru amenajat în Piaţa Libertăţii.

Anunțul decesului a fost făcut în emisiunea ”Exces de putere”

Adrian Ursu a anunțat, în emisiunea ”Exces de putere” că mama premierului s-a stins din viață. Acesta a trimis condoleanțe familiei premierului.

“O veste cumplită primită în urmă cu puțină vreme de către premierul Florin Cîțu: mama domniei sale, din păcate, s-a stins din viață, astăzi, după o suferință cumplită și lungă, o luptă pe care a dus-o în aceste săptămâni discret, așa cum vrea, de altfel, familia premierului Florin Cîțu să fie și ceea ce se va întâmpla de acum încolo când se vor săvârși toate cele lumești, tot ritualul care se cuvine într-o astfel de întâmplare nefericită în orice familiei. Condoleanțe, Dumnezeu să o odihnească în pace. Zilele următoare vor fi extrem de delicate pentru toți membrii familiei premierului Cîțu”, a spus Adrian Ursu.

Sursă foto: Facebook, Guvernul României