A numit un pictor administrator al CET Grivița – Capital

Clotilde Armand, implicată într-un nou scandal! Primarul Sectorului 1 este ținta unor noi acuzații lansate de Gabriela Firea.

Fostul primar general arată cu degetul numirea unei persoane să administreze CET Grivița pentru unicul merit de a fi consilierul personal al lui Clotilde Armand.

”Ce „capodoperă” de reforma administrativă face USR-Plus în Capitală!”, scrie GAbriela Firea ironic pe Facebook.

Clotilde Armand, implicată într-un nou scandal!

”De la Primărie, cu multă măiestrie pentru gigacalorie! Aceasta e soluția Primăriei Sectorului 1 la problema apei calde din București.

Dacă nu aveți apă caldă la robinet, o veți putea contempla în operele de artă ale pictorului numit administrator al CET Grivița.

Nu, nu este o glumă!

Majoritatea PNL-USR din Consiliul Local al Sectorului 1 l-a numit în funcția de administrator al CET Grivița pe domnul Dragoș Constantin, licențiat în pictură, cu master în Arte Vizuale și Comunicare Vizuală.

Ce îl recomandă pentru această funcție?
Cu siguranță măiestria și talentul său… și, desigur, faptul că e consilier personal al primarului Sectorului 1, Clotilde Armand.

Ce „capodoperă” de reforma administrativă face USR-Plus în Capitală!”, a scris fostul primar general pe internet.

Cartierele deservite de CET Grivița

Centrala CET Grivița este producătorul de energie termică, furnizor al sistemului centralizat de încălzire din București, controlat de Consiliul Local al Sectorului 1 al Capitalei, care asigură agent termic pentru cartierele Giulești, Crângași, Calea Griviței, Mihalache, Pajura și Bucureștii Noi.

Decizia primarului Sectorului 1 este cu atât mai controversată, în contextul numeroaselor probleme care au existat în ultimii ani în privința furnizării de agent termic pentru locuitorii Capitalei.

Inclusiv CET Grivița a sistat în nenumărate rânduri livrarea căldurii și a apei calde, din cauza numeroaselor probleme tehnice și avarii cu care s-a confruntat centrala.

Rămâne de văzut în ce măsură numirea unui artist la conducerea CET-ului va îmbunătăți situația și bucureștenii din zonă nu vor mai fi obligați să se spele cu apă rece.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *