Abia acum mă dați afară – Capital

O prezentatoare de la Pro TV își părăsește rolul! A fost vizibil întristată: Abia acum mă dați afară

Recent, după ce conducerea de la Pro TV a impus anumite reguli pentru ca telespectatorii să aibă parte de diversitate, Ana Ionescu s-a văzut nevoită să renunțe la rolul de prezentatoare în emisiunea „Vorbește Lumea” pentru a face loc altele vedetei.

„Abia acum, când începeam să scap de toate emoțiile, mă dați afară. Dar este ok, e ok. Eu vă mulțumesc, mulțumesc echipei din spate și șefei, știe ea. (…) Le mulțumesc oamenilor ce s-au uitat la noi, ce mi-au trimis gânduri bune, m-au încurajat. Săptămâna viitoare vă salut din Franța”, a declarat aceasta la Pro TV.

În urma anunțului, Gabriel Coveșeanu a reacționat și i-a mulțumit pentru prestația sa din emisiune.

„Rămâi în sufletele noastre. Nu știm niciodată cum drumurile noastre se vor intersecta. A fost o săptămână intensă. Îți mulțumim”, a spus Gabriel Coveșeanu, vizibil întristat.

Mai apoi, Ana Ionescu le-a spus colegilor să o caute ori oricând este nevoie de ajutor pentru emisiune.

„Nu aveți nevoie de o doamnă care să vă ajute de dimineață, să vă aranjeze becurile pe aici? Vin! Să mă chemați că vin!”, a completat Ana Ionescu.

Adela Popescu așteaptă al treilea copil

Amintim că Adela Popescu așteaptă al treilea copil. Potrivit informațiilor transmise pe pagina sa de socializare, are foarte multe emoții iar multe gânduri îi trec constant prin minte.

„Câte emoții am…. Și o mulțime de gânduri îmi trec simultan prin minte. Să fie bine Avionel, să fie o naștere ușoară, să fim sănătoși și să ajungem cu bine acasă… A mai rămas foarte puțîn timp și abia aștept să îl țin in brațe, dar parcă in același timp îmi e deja dor de perioada asta a sarcinii, care s-a scurs mult prea repede.

Bagajul pentru maternitate e pregătit, dosarul la zi, kit-ul de celule stem la îndemână, doar să ne spună bebe că a venit momentul”, a scris Adela Popescu într-o postare realizată joi, 8 iulie, pe Instagram.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *