Acoperişurile moderne au cucerit România

Tabla tip țiglă metalică este un material modern, potrivit pentru orice acoperiș.

Din ce în ce mai mulți utilizatori sunt interesați de acest material. Plăcile de țiglă metalică sunt potrivite atât pentru construcții private, cât și pentru cele publice. Orice structură acoperită  cu  țiglă metalică, devine elegantă și prezentabilă.

Materialul este durabil și rezistent la schimbările de temperatură.

Durata de viață a plăcilor metalice depinde de grosimea stratului de zinc dar în general rezistă cu brio peste 50 de ani. Totuși, un produs de calitate va crește semnificativ durata de viață a acoperișului.

Găsești materiale de înaltă calitate pentru acoperișul tău la Acoperișuri Mihu din Ipotești, județul Suceava.

Mihu comercializează 6 tipuri de tablă tip țiglă metalică marca Blachotrapez.

Tabla tip țiglă metalică Germania Simetric Plus este cel mai nou model de tablă din portofoliul celor de la Mihu, este fabricată din oțel Thyssenkrupp, are o durată de viață de 60 de ani și beneficiază de 10, 25 sau 40 ani de garanție pe vopsea în funcție de finisajul ales.

Tabla pentru acoperiș Germania Simetric deține nervuri unice, triple și asigură rigiditate bună și susceptibilitate la prelucrare. Montarea este ideală datorită colțurilor, acestea contribuind și la o utilizare simplă și convenabilă.

Țigla metalică Kingas prezintă caracteristici similare cu modelul de mai sus, Germania Simetric, doar diferă designul său.

Kingas Eco Plus este un alt model popular de țiglă metalică comercializată de Mihu Acoperișuri. Beneficiază de nervuri unice, triple, ce contribuie la o rigiditate bună și ușurință în prelucrare.

Tabla pentru acoperiș Janosik estede o frumusețe aparte și crează acoperișuri tradiționale, cu aspect de lemn de șindrilă. Modelul beneficiază de o durată de viață de 60 de ani și de o garanție pe vopsea de 40 de ani.

Diament este ultimul model de tablă tip țiglă metalică a celor de la Mihu, un model în care predomină nervurile unice, triple ce asigură rigiditatea și susceptibilitatea la prelucrare.

Majoritatea modelelor de țiglă sunt disponibile în culori lucioase (alb, albastru, cărămiziu, gri aluminiu, gri antracit, maro deschis, maro închis, negru, roșu, verde, vișiniu deschis, vișiniu închis) și mate  (cărămiziu, gri antracit, gri închis, maro deschis, maro închis, negru, verde, vișiniu deschis, vișiniu închis).

Pe pagina web www.acoperisuri-mihu.ro/tabla-tip-tigla poți găsi mai multe detalii despre fiecare model de țiglă în parte precum și imagini cu acoperișurile create.

Acoperișuri Mihu nu comercializează doar tablă tip țiglă ci și tablă cutată, accesorii, panouri sandwich, garduri și garaje. Specialiștii Mihu oferă consultanță tehnică de specialitate, măsurători gratuite, transport și montaj pe raza județelor Suceava, Botoșani, Neamț și Iași.

 

 

 

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *