Activitatile si jucariile potrivite pentru copiii de pana la 2 ani

jucarii-copii-1-2-3-ani

Exista o multime de cadouri spre care orice parinte se poate orienta, astfel incat sa-i ofere celui mic ceva inedit. Plusurile sunt asadar o idee de cadouri mereu potrivita pentru orice copil. Plusurile sunt bune pentru ca sunt versatile, ele fiind folosite de cel mic in diverse scopuri. Copilul poate dansa cu ele, le poate da de mancare si se poate culca, dar si trezi cu acestea. Antemergatorul muzical este si el o idee potrivita de cadou, copilul mic il va tarai prin casa si va pune muzica pe acesta.

Dansul este o activitate pe care orice copil o indrageste, de aceea ei se vor bucura foarte mult sa danseze pe muzica de la radio sau pe DVD-urile cu cantece pentru copii. In cazul in care va doriti si aveti o casa mai mare, activitatea de-a v-ati ascunselea este una pe care o puteti avea in vedere. Exista zeci de locuri de ascuns, iar cei mici se vor distra si se vor bucura atunci cand il gasesc pe cel care se ascunde. A face diverse puzzle-uri este o alta activitate indragita de catre orice copil. Puteti avea astfel in vedere un puzzle, acesta oferindu-i celui mic posibilitatea de a se distra cu o activitate distractiva.

Tunelul de la Ikea este o alta idee de cadouri pentru copil de 1 an. Un astfel de tunel reusind sa-l tina ocupat pe cel mic, o perioada mai lunga de timp. Cititul este o activitate pe care orice copil o va indragi atunci cand ajunge la varsta cand poate citi. Este asadar o idee foarte buna de activitate pe care o puteti avea in vedere si sa-i oferiti celui mic niste carti.

O alta activitate pe care orice copil o va prefera va fi activitatea cu cuburile. Cuburile sunt o sursa inepuizabila de distractii pentru cel mic. Mingea cu forme este si ea o optiune pentru orice copil. Copilul se va obisnui cu a pune formele la locul lor si se va distra facand acest lucru, de fiecare data, deci o astfel de bila este o alegere foarte buna pentru orice copil. O ciupercuta cu animale este o alta idee de jucarie pe care orice parinte trebuie sa o aiba in vedere. Atunci cand cel mic va nimeri formele se va bucura foarte mult. O astfel de ciuperca este accesibila si il va tine pe cel mic mult timp ocupat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *