Acum putem cumpara trusouri pentru botez din online

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Botezul este primul eveniment major din viata unui nou nascut si primul eveniment in care bebelusul este prezentat de familie unui numar mare de persoane. Botezul este un „film” in doua acte, si anume actul procesiunii de crestinare la biserica si actul petrecerii de botez.

Daca in cazul petrecerii de botez fiecare familie alege modul in care aceasta se va desfasura, atunci cand vine vorba despre crestinarea nou nascutului la biserica este obligatoriu sa fie respectate o serie de traditii, obiceiuri si cutume bisericesti. Iar aici nasii au un rol extrem de important.

Nasii sau parintii spirituali, asa cum mai sunt acestia numiti, sunt in centrul atentiei in momentul desfasurarii botezului. Dincolo de pregatirea nasilor pentru acest eveniment cu privire la vestimentatie si la lumanarile pentru botez, nasii trebuie sa se asigure ca bebelusul ce urmeaza a fi botezat va avea o serie de elemente necesare pentru actul crestinarii, aceste elemente regasindu-se intr-un trusou botez.

Cum arata un trusou de botez complet?

Pentru multa lume termenul de trusou botez este complet necunoscut. Insa daca urmeaza sa fii in postura nasilor la botezul unui nou nascut este obligatoriu sa cunosti cateva detalii cu privire la acest accesoriu care nu poate lipsi din peisajul unui botez.

In primul rand este important sa stii ce contine trusoul pentru botez. Vorbim aici despre un prosop pentru nou nascut si un prosop pentru mainile preotului, o fasa pentru a infasura bebelusul si o panza pentru mir, dar si despre recipientul care contine mirul sau uleiul folosit pentru fruntea si incheieturile mainilor bebelusului crestinat.

La toate acestea de obicei intr-un trusou botez se regaseste si un sapun de maini folosit pentru ca preotul si parintii sa se spele pe maini inainte de introducerea nou nascutului in apa din cristelnita. De asemenea, o batista este regasita adesea in trusourile pentru botez, batista fiind folosita pentru a sterge frunte bebelusului.

Toate aceste elemente fac parte dintr-un trusou botez, iar acestea pot fi introduse intr-o cutie special dedicata pentru acest moment. Cutia poate fi asortata in culorile sau nuantele pieselor din trusou sau poate fi personalizata cu data botezului sau cu numele bebelusului crestinat. Nu in ultimul rand trusoul de botez adus de nasii de botez trebuie sa fie insotit de lumanarile specifice pentru acest eveniment.

Oferta de trusouri pentru botez in magazine online

Intr-o societate tot mai grabita si tot mai aglomerata, dar si in contextul in care pandemia de coronavirus a afectat evenimentele familiale precum botezul, gasirea unui trusou botez poate fi o adevarata aventura. Insa pentru a nu pierde foarte mult timp cu gasirea fiecarui element necesar pentru acest accesoriu pentru botez si pentru a avea de unde alege culoarea si modelul potrivit de trusou, astfel de accesorii pentru botez pot fi gasite acum in magazine online de specialitate.

Unul dintre magazinele online care pune la dispozitia viitorilor nasi o multitudine de modele de trusouri pentru botez este Fabrica de Accesorii. Pe www.fabricadeaccesorii.ro pot fi gasite trusouri de botez clasice sau se poate opta pentru modele personalizate.

spot_imgspot_img