Adevărul de azi despre serviciile de mutări mobilă

firma servicii mutari mobila

În contextul inflaționist de astăzi și al nesiguranței zilei de mâine, banii nu mai pot fi cheltuiți cu relaxarea de odinioară. În acest context, a plăti pentru servicii de mutări mobilă este o risipă de bani sau ceva necesar? Care este adevărul?

Un singur telefon și mutările devin simple și rapide

Firmele de mutări sunt contactate când oamenii plănuiesc să se mute și au nevoie evidentă de ajutor. Decât să dea zece telefoane la zece oameni diferiți – rude, prieteni, colegi sau vecini, plus unul la un șofer de dubă, mai bine cei care vor să se mute dau un singur telefon: la o firmă de mutări mobilă – și nu numai mobilă.

Este mult mai simplu de procedat astfel, fiindcă profesioniștii de acolo au și condiția fizică dar și mijloacele necesare pentru ca totul să fie mutat în doi timpi și trei mișcări, fără accidente, fără zgârieturi și fără stres.

Dar cât o costa?

Desigur că firma care trimite băieții va percepe un cost pentru serviciile sale, cost care poate fi evitat făcând mutarea în regie proprie. Numai că, dacă s-ar ține cont și de timpul alocat mutării fără ajutor specializat și de faptul că acei cunoscuți care dau o mână de ajutor au voință dar nu au putință să rezolve cu mobilierul greu sau voluminos și, desigur, de toate celelalte complicații care sigur că apar, a plăti o firmă să preia toată truda și să rezolve totul în doar câteva ore devine mai mult decât convenabil.

Unele costuri trebuie asumate pentru ca alte costuri (de resurse, nu neapărat bănești) să nu mai fie făcute. Motivele sunt mai multe: iată mai jos câteva dintre ele.

  • Timpul înseamnă bani, iar timpul pierdut nu se mai întoarce.
  • Un spate făcut praf nu este recomandat nimănui niciodată.
  • Stresul imens al mutării prin forțe proprii macină pe oricine.
  • Mobila va suferi în mod firesc daune, unele vizibile din spațiu.
  • Lucrurile puse în saci și în cutii vor crea un haos de nedescris.
  • Ce ar trebui să însemne un nou start va fi considerat un necaz.

O scurtă paralelă:

atunci când plouă afară iar cineva se grăbește să ajungă într-un loc important și unde nu are voie să întârzie, această persoană nu poate pune pe primul loc ideea de a economisi fiecare leuț. Uneori, a rezolva ceva implică costuri financiare, dar sănătos și responsabil este plata acelui cost și asumarea plății.

Dai un ban, dar știi că face! Mutări de mobilă accesibile

Vorba românească „dai un ban, dar știi că face” are echivalent și în situația mutării familiei în altă parte. Interesul familiei de a se vedea mutată este în acest moment mai mare decât interesul de a face economii cu orice preț.

În plus, mutările de mobilă efectuate de echipa Mutari.ro nu costă nici mult. Costul perceput este influențat de factori precum volumul mobilei, etajul din care se pleacă și la care se ajunge, distanța dintre cele două adrese, dacă există lift la bloc etc., dar pe măsură ce aceste detalii se adună, se adună și argumentele pentru onorariul perceput de firma de mutări. Oricât de complicată ar fi o mutare, totul devine simplu prin Mutari.ro.

Adevărul despre serviciile de mutări mobilă este acesta: pentru câte probleme rezolvă, își merită banii!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *