Adriana Pistol a fost numită secretar de stat în Ministerul Sănătăţii / Alte decizii – Politic

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Şefa Centrului Naţional pentru Supravegherea şi Controlul Bolilor Transmisibile, Adriana Pistol, a fost numită, joi, în funcţia de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii. Premierul Nicolae Ciucă a mai numit şi alţi secretari de stat, potrivit News.ro.

Administratorul public al judeţului Buzău, Alexandru Stoica, a fost numit, joi seară, secretar de stat în cadrul Ministerului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei prin decizie a premierului Nicolae Ciucă.

Alexandru Stoica este de profesie inginer şi a candidat din partea PSD pentru un mandat de consilier judeţean la alegerile locale din anul 2020. Stoica a obţinut mandatul de consilier judeţean, dar a renunţat la acesta pentru a prelua funcţia de administrator public al judeţului unde a fost numit în luna noiembrie 2020 de către preşedintele CJ Buzău Petre Emanoil Neagu.

Alexandru Stoica nu este pentru prima dată în Ministerul Dezvoltării. El a mai ocupat funcţia de subsecretar de stat în acest minister în perioada 2017-2019 fiind numit atunci în funcţie de premierul Sorin Grindeanu.

Alexandru Stoica are 31 de ani, este căsătorit şi are un copil.

spot_imgspot_img