Aeroportul din Chișinău, evacuat din nou din cauza unei alerte cu bombă

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Călătorii și personalul Aeroportului Internațional Chișinău din nou au fost evacuați, duminică, după ce Poliția de Frontieră din Republica Moldova a fost alertată că în clădire ar fi dispozitive explozive.

Aeroportul ChisinauFoto: Serghei Starus | Dreamstime.com

Potrivit portalului NewsMaker.md, care o citează pe purtătoarea de cuvânt a Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, Aeroportul din Chișinău este alertă și toate serviciile specializate ale Ministerului moldovean de Interne sunt la fața locului pentru verificări.

Potrivit purtătoarei de cuvânt, călătorii și personalul aeroportuar au fost evacuați din clădire.

Primăria din Chișinău a transmis la rândul său că, în contextul alertei cu bombă, este afectată circulația mijloacelor de transport public din zonă.

NewsMaker.md amintește că și sâmbătă seară angajații Poliției de Frontieră au fost alertați că pe aeroport și într-o aeronavă ar fi dispozitive explozive. Prin urmare, procedura de înregistrare a pasagerilor a fost temporar suspendată, iar personalul aeroportuar și călătorii – evacuați din clădire. În urma verificărilor, după miezul nopții, s-a stabilit că alerta a fost falsă și a fost deschisă o anchetă penală.

[Foto: Serghei Starus | Dreamstime.com]

spot_imgspot_img