Afla de ce NU ar trebui sa-ti fie teama sa lucrezi pentru un studio de videochat din Bucuresti

studio videochat Bucuresti

Multe tinere din Romania si-ar dori sa faca parte din echipa unui studio de videochat din Bucuresti, insa renunta la aceasta idee din cauza prejudecatilor. Unele persoane nu privesc cu ochi buni activitatea de model online, deoarece nu cunosc adevarul despre videochat. Daca te-ai gandit la posibilitatea de a lucra in industria divertismentului pentru adulti, dar iti este teama, atunci este important sa stii mai multe informatii despre videochat.

Un studio de videochat Bucuresti cu renume, precum Studio 20, iti va oferi o multime de beneficii, printre care se numara incasarile de ordinul miilor de dolari, programul flexibil si sprijinul permanent al trainerilor. Iata cateva motive pentru care nu ar trebui sa iti fie teama sa lucrezi in cadrul unui studio de videochat din Bucuresti cu prestigiu:

Nu va trebui sa renunti la haine

Daca aveai impresia ca modelele online de top castiga sume colosale de bani deoarece se dezbraca in fata camerei video, trebuie sa stii ca acest lucru nu se aplica pentru toate studiourile. De exemplu, la Studio 20, cel mai bun studio videochat Bucuresti, modelele fac videochat non-adult, ceea ce inseamna ca nu renunta la haine, ci poarta discutii cu membrii site-urilor. Acestea apeleaza la anumite tehnici de seductie si stiu cum sa se foloseasca de atuurile lor pentru a atrage cat mai multi admiratori. Studio 20 se bazeaza pe inteligenta modelelor, nu pe nuditate.

Activitatea de model online este legala

In cazul in care iti era teama sa lucrezi la un studio de videochat din Bucuresti, deoarece nu credeai ca aceasta activitate este legala, atunci trebuie sa stii ca videochatul este reglementat prin lege inca din anul 2003. Este adevarat ca exista si studiouri care ocolesc rigorile legii, dar, daca vei alege sa lucrezi pentru Studio 20, nu va trebui sa iti faci nicio grija. Vei semna inca din prima zi de activitate un contract de artist-interpret, iar, la fiecare doua saptamani, vei semna si un act aditional, in care vei vedea toate incasarile pe care le-ai obtinut.

Vei castiga 5000 de Lei inca din prima luna

Nu trebuie sa ai experienta in acest domeniu pentru a face parte din echipa celui mai bun studio de videochat din Bucuresti. Este suficient sa fii ambitioasa si sa tii cont de sfaturile trainerilor. La Studio 20, vei beneficia de un venit minim garantat de 5000 de Lei in primele 3 luni de activitate, asa ca te vei descurca din punct de vedere financiar, chiar daca esti la inceput de drum. Odata cu trecerea timpului, sumele vor creste si vei avea sansa sa ajungi la castiguri de 10.000 de dolari pe luna. Incearca mereu sa te depasesti pe tine insati si vei duce o viata de invidiat!

Un studio de top iti garanteaza confidentialitate

Daca nu iti doresti sa le spui apropiatilor cu ce te ocupi, nu esti obligata. Un studio de videochat din Bucuresti cu renume iti va respecta dreptul la confidentialitate. Inca din prima zi, iti vei alege singura un pseudonim pe care il vei putea folosi in discutiile cu membrii, asa ca nu va putea afla nimeni ca esti model online.

Renunta la prejudecati si programeaza un interviu la Studio 20! Alege sa lucrezi in conditii de lux si sa te bucuri de incasari fabuloase!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *