Afrodisiace din plante

Cu totii am auzit despre puterea stridiilor, despre beneficiile ciocolatei negre si despre avantajele surprinzatoare ale unei mese care sa contina sparanghelul delectabil si mereu sexy, dar cati dintre voi stiati ca unele dintre plantele medicinale si condimentele din bucataria ta au beneficii afrodisiace?

Istoria Afrodisiacelor

Utilizarea afrodisiacelor dateaza de sute de ani pe tot globul. Exista dovezi ale consumului lor in Papirusul Ebers din Egipt, scris in Rubricile piramidelor sacre, in epoca romana si, desigur, enigma de-a lungul istoriei grecesti.

Nicio cultura, civilizata sau primitiva, nu a fost lipsita de amploarea afrodisiacelor. Termenul afrodisiac provine din Afrodita, zeita greaca a iubirii. Afrodisiacele au capacitatea de a starni dorinta sexuala, de a spori puterea sexuala si de a provoca dragostea in noi toti. Este natura fiecarui om care doreste intimitate si placere. Afrodisiacele ne pot ajuta sa atingem acest lucru prin imbunatatirea libidoului sau prin eliminarea uscaciunii. Unele vor creste fluxul de sange catre partile dulci ale corpului, iar altele ne ajuta pur si simplu sa ne linistim mintea, astfel incat sa putem sa ne bucuram liber de intimitate. Unele functioneaza imediat, in timp ce altele au o actiune cumulativa. In lumea aglomerata de azi si a sexului ,,parinte”, afrodisiacele au potentialul de a ne ajuta pur si simplu sa o lasam mai usor, sa stabilim intentiile si sa ne bucuram de una dintre cele mai mari si mai naturale placeri ale vietii (vezi mai multe afrodisiace pe https://esexshop.ro/info/cadouri-afrodisiace).

Scortisoara: Aceasta planta vegetativa stimuleaza si iti incalzeste simturile, mai ales datorita aromei sale sensibile. Scortisoara poate fi folosita la coacere pentru deserturi tentante, folosita intr-un ceai picant sau folosita ca stimulent pentru incalzirea si trezirea clitorisului. Dar folositi topic cu precautie extrema si diluati bine. Daca se intampla sa faceti acest lucru, utilizati un ulei pentru a dilua.

Damiana (Turnera Diffusa): Damiana este cunoscuta pentru frunzele sale aromate si vine la noi din America Centrala. Aztecii credeau ca este cel mai puternic tonic sexual. Aceasta planta poate fi folosita in ceai pentru un moment de iubire; poate fi, de asemenea, afumat sau adaugat in mancare. Utilizarea preferata a acestei plante pare a fi in Cordiana Damiana Damiana care activeaza dorinta noastra sexuala si stimuleaza partile.

Nucsoara: Ca si scortisoara, aceasta planta stimuleaza simturile de secole. Femeile africane o folosesc in combinatii afrodisiace de generatii si o fac si astazi. Pe tot globul, aceasta frumusete aromatica este folosita in coacere, ceaiuri si produse pentru corp.

Maca: Folosit mult timp in tarile asiatice, radacina Maca are o istorie bogata de a beneficia de sexualitatea masculina. S-a demonstrat in cel putin un studiu stiintific ca reduce disfunctia sexuala la femeile aflate in postmenopauza si face acest lucru fara a induce dezechilibru hormonal.

Fructul pasiunii: In timp ce aceasta planta a fost documentata pentru imbunatatirea sexualitatii barbatilor, are, de asemenea, o reputatie de a ajuta pe partea cu libidoul feminin. Aceasta planta actioneaza calmand mintea, amelioreaza stresul si relaxeaza corpul, astfel incat sa putem primi intimitate in mod liber. Excelent in ceai cu o combinatie de alte ierburi.

Shatavari: Shatavari este regina medicinii ayurvedice, folosita de 1000 de ani ca tonic suprem pentru femei. In acest fel, functioneaza ca afrodisiac pentru femei, prin aducerea in echilibru a tuturor simptomelor sanatatii sexuale a femeilor, prin toate schimbarile vietii unei femei. Hraneste sanatatea sexuala a unei femei, stimuland fertilitatea, atenuand simptomele menopauzei si regland hormonii care guverneaza sanatatea sexuala. De asemenea, o planta buna pentru barbati atunci cand este combinata cu Ashwagandha.

Ciocolata: un afrodisiac delicios si stimulent. Ciocolata este minunata pentru imbunatatirea starii de spirit si pentru producerea sentimentului de iubire. Oxitocina! Poate din acest motiv femeile ravnesc in timpul lunii. Se asorteaza excelent cu trandafirul, nucsoara, scortisoara, pudra de chili. Multe culturi beau aceasta combinatie speciala ca o bautura stimulanta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *