Ajutam la relansare HoReCa cu aparatura profesionala de la TechStore.Ro prin lasarea in Romania a aparaturii ILSA Italia

Anul 2020 si inceputul anului 2021 au fost o adevarata perioada de criza pentru domeniul HoReCa. Intreaga lume a avut de suferit, insa companiile care activeaza in zona HoReCa au fost neovite sa se reinventeze total pentru a supravietui.

Pentru ca dorim un domeniu HoReCa performant, am ales sa punem la dispozitia tuturor celor care au nevoie o aparatura profesionala, de cea mai buna calitate. 

Astfel, am inceput sa comercializam aparatura Ilsa Italia, unul dintre cei mai importanti producatori din domeniu, care construieste frigidere profesionale, mese pentru bucatarii, vitrine de vinuri  si numeroase accesorii destinate domeniului HoReCa, apreciate peste tot prin lume.

Cine sunt cei de la Ilsa?

Ilsa este un brand italian infiintat in Codogne, Italia, in 1979. La inceput era un simplu atelier care procesa fier si otel, insa data fiind cererea destul de mare in domeniul cateringului, a ionceput sa produca diverse accesorii pentru patiserii. Dupa doar cativa ani, succesul produselor a ajuns foarte mare si a depasit granitele Italiei.

Astazi, Ilsa este unul dintre producatorii de renume atunci cand vine vorba despre frigidere , livrand echipamente in toata lumea.

Printre calitatile cu care se lauda brandul italian se numara:

  • Tehnologiile de ultima generatie implementate in fiecare echipament. Frigiderele sunt gandite in asa fel incat sa asigure o eficienta maxima, pastrand integritatea tuturor mancarurilor, indiferent ca sunt gatite sau nu;
  • Un pret foarte bine optimizat. Costul produselor Ilsa este unul bine optimizat, in asa fel incat toti cei care au deja un business in Horeca sau doresc sa dezvolte unul, sa isi poata permite cele mai bune echipamente;
  • Produse gandite pentru a rezista foarte mult in timp. Materialele folosite sunt de cea mai buna calitate, sunt realizate din otel inoxidabil AISI 304 18/10 si sunt montate cu atentie de cei peste 100 de angajati calificati, care administreaza o fabrica de 12000 de metri patrati.

Cine suntem noi?

Noi suntem Techstore.ro, un lant de magazine in care poti gasi cele mai bune electrocasnice premium. Avem peste 10 ani de activitate si de-a lungul timpului am reusit sa introducem in oferta noastra produse de care suntem mandri. Branduri precum Haier, Hitachi, IoMabe, Bertazzoni sau TechnoGas reusesc sa cucereasca bucatarii profesionisti si amatori din intreaga lume si sunt prezente si in oferta noastra. 

Toate echipamentele pe care le comercializam sunt atent alese, in asa fel incat sa respecte cateva reguli de baza:

  • Sa fie foarte eficiente;
  • Sa beneficieze de cele mai noi tehnologii;
  • Sa fie bine construite, in asa fel incat sa reziste foarte mult timp;
  • Sa arate bine, pentru a putea aduce in orice bucatarie un plus de element estetic.

Daca vrei sa te bucuri de echipamente profesionale de cea mai buna calitate, ne gasesti pe Techstore.ro, de unde poti comanda tot ceea ce te intereseaza.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *