Alege servicii profesionale de debitare laser

Tăierea cu laser CNC este un proces cheie utilizat de subcontractanții în fabricația metalelor pentru fabricarea de componente și produse din tablă.

Este o tehnică de tăiere a metalelor care oferă o soluție precisă de profilare a metalelor și oferă rezultate consistente, exacte și competitive.

Tăierea cu laser implică tăierea tablelor folosind un fascicul laser extrem de precis care se concentrează pe o zonă minusculă a materialului. Laserele oferă o modalitate de tăiere a metalului eficient și rapid, permițând KMF să răspundă cererii în continuă creștere de produse prelucrate metalice de înaltă calitate.

Tăierea cu laser CNC este adesea favorizată pentru capacitatea sa de a produce proiecte complexe, de a reduce risipa de materiale și de a reduce timpul de schimbare. Calculatoarele permit tăierea aproape a oricărei forme și a modelelor sunt limitate doar de ceea ce poate desena clientul.

Tehnologia permite tăierea cu laser de mare putere a mai multor tipuri de metale, inclusiv diferite grade de oțel, vitale pentru multe industrii, cum ar fi sectorul auto și aerospațial.

Procesul este susținut de o programare controlată de computer care determină cum și unde interacționează fasciculul laser cu materialul. Avansele tehnologiei au cunoscut introducerea de mașini combinate laser / perforare care se potrivesc producătorilor care necesită soluții de tăiere și tăiere a metalelor flexibile și rentabile.

Serviciile profesionale de debitare cu laser permito precizie sporită

În comparație cu metodele tradiționale de tăiere, prelucrarea cu laser are un nivel extrem de ridicat de precizie. Acest lucru se datorează în principal faptului că raza laser nu se va deteriora în timpul procesului de tăiere, ci creează în schimb o tăietură consistentă cu o distorsiune minimă. Există, de asemenea, un nivel ridicat de precizie pozițională, datorită faptului că dinamica muncii specifice este înregistrată în prealabil.

Procesarea cu laser poate face față unor lucrări mai complexe

Datorită naturii prelucrării cu laser, în care instrumentul folosit pentru tăierea materialului este flexibil în mișcare și direcție, poate fi o metodă mult mai eficientă pentru forme neobișnuite sau dificile. În plus, de multe ori se poate realiza acest lucru mai rapid decât alte metode de tăiere, având în vedere că nu este nevoie de scule.

Nu are impact asupra materialelor

Folosirea altor metode de tăiere poate afecta negativ integritatea materialului la îndemână, din cauza efortului excesiv sau a mișcării. Procesarea cu laser este o metodă fără contact, ceea ce înseamnă că nu afectează alte părți ale materialului tăiat.

Economice atât în ​​energie cât și în utilizarea materialelor

Având în vedere gradul ridicat de precizie pe care îl permite prelucrarea cu laser, nu este surprinzător faptul că folosește și materiale în mod eficient. Deșeurile minime înseamnă o valoare mai bună pentru bani, precum și un cost redus pentru mediu. Prelucrarea cu laser poate fi, de asemenea, o opțiune mult mai eficientă din punct de vedere energetic decât metodele alternative de tăiere.

www.laserprocessing.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *