Alegeri SUA 2020. Ultima dezbatere prezidențială: Biden versus Trump – Alegeri SUA 2020

Donald Trump și Joe Biden se întâlnesc în Nashville, statul Tennessee, în ultima dezbatere televizată înaintea alegerilor prezidențiale americane de pe 3 noiembrie. Dezbaterea este una atipică: din cauza pandemiei COVID-19, cei doi candidați sunt despărțiți de un perete de plexiglas. De asemenea, moderatoarea întâlnirii Kristen Welker are posibilitatea să oprească microfonul candidatului care intră peste adversar în timp ce acesta vorbește. Intră în text pentru a vedea cele mai importante momente ale întâlnirii.

Modul cum a fost gestionată pandemia de coronavirus este primul subiect dezbătut de cei doi candidați. În timp ce Trump pune accentul pe modul în care au eșuat guvernatorii statelor democrate în gestionarea pandemiei, Biden vorbește despre nevoia de a exista o strategie la nivel național. Trump folosestește exemplul personal că a fost infectat cu coronavirus și s-a vindecat. „Pandemia va trece”

Al doilea subiect este de politică externă: Ce faceți ca să opriți interferența altor țări precum Iran și Rusia cu alegerile americane?

Subiectul plății taxelor la stat. Biden îi reproșează lui Trump că în ultimii patru ani nu și-a plătit taxele la stat. Trump: Spune că Moeller și alți democrați au cheltuit milioane de dolari încercâd să găsească ilegalități dar nu au decoperit nimic.

Subiectul afacerilor făcute de fiul lui Biden în Ucraina. Biden spune că nu a făcut nimic ilegal. Spune că fiul său nu a câștigat niciun ban din afaceri cu China spre deosebire de Trump.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *