Amanta lui Ioan Crișan a dispărut. Cazul de la Arad naște controverse din ce în ce mai mari – Capital

Conform surselor Antena 3, Aurora Ardelean, în vârstă de 53 de ani ar fi dispărut de câteva zile. Nu este însă clar motivul pentru care a dispărut, însă este posibil ca aceasta să fi ales să se retragă o perioadă pentru a nu mai fi asaltată de jurnaliști.

Amintim faptul că amanta lui Ioan Crișan, afaceristul care a fost ucis în urma unei explozii la Arad s-a aflat la locul accidentului la scurt timp după producerea tragediei și le-a dat declarații anchetatorilor.

Spre deosebire de soția omului de afaceri, amanta acestuia avea roluri cheie în două din firmele deținute de afacerist și se pare că era singura care știa ce afaceri avea acesta, relația omului cu soția sa fiind una de formală, de văzul lumii.

Mașina care a explodat era trecută pe numele surorii Aurorei Ardelean

În același timp, Aurora Ardelean este contabila firmei omului de afaceri și totodată, consilier local într-o comună apropiată de Arad, scrie antena 3. Totodată, aceași sursă precizează că mașina în care Ioan Crișan se afla în timpul atentatului nu era pe numele său ci pe numele surorii Aurorei Ardelean.

Apariția Aurorei Ardelean în anchetă este esențială în contextul în care, amanta omului de afaceri ar putea elucida mai multe piste. În ceea ce privește cercul suspecților, în momentul de față, autoritățile au rămas circumspecte în a face supoziții.

Amintim faptul că în dimineața zilei de 29 mai, în Arad, mașina în care Ioan Crișan se afla a explodat în apropierea unei piețe din Arad. Anchetatorii trimiși de la București au reușit să recupereze și imaginile de pe camerele de supraveghere, iar o săptămână mai târziu, aceștia ar fi descoperit o serie de numere suspecte în telefonul afaceristului.

În același timp, sursele citate mai spun că au existat martori la fața locului, care ar fi relatat despre prezența unui bărbat suspect care ar fi umblat la mașină, înainte de explozie.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *