Ambasada Suediei publică imaginea Regelui Carl Gustav, cu mâneca suflecată în timp ce se vaccinează. Cum au reacționat internauții români – Esential

Ambasada Suediei la București a publicat pe pagina sa de Facebook o poză cu regele Carl XVI Gustav în timp ce i se administrează vaccinul împotriva noului coronavirus. Regele apare schițând un zâmbet vag, îmbrăcat în cămașă și cravată, cu mâneca suflecată, în timp ce un cadru medical îl vaccinează. Vineri, ambasada a ținut să facă glume pe seama comentariilor din spațiul online legate de mușchii președintelui Klaus Iohannis care s-a vaccinat chiar la debutul celei de-a doua etape a campaniei de vaccinare.

”Majestatea Sa, Regele Suediei, s-a vaccinat ieri”, este mesajul simplu care însoțește fotografia ambasadei.

His Majesty, the King of Sweden, got his shot yesterday.

Posted by Ambasada Suediei din Bucureşti / Sveriges ambassad i Bukarest on Saturday, 16 January 2021

Comentariile internauților români sunt și ele amuzante:

  • ”N-are brandul de tara a lui Iohannis. Dar ne place si de Gustaf asa cum e”,
  • ”The vaccine is made by Ikea?”,
  • ”În sfârșit v-am luat și noi fața cu ceva, sau cineva!”
  • ”Da’ colegu lu’ Domnu Rege, președintele Norvegiei, când? (Blonda de la Drept)”
  • Close, but not Klaus enough

Ambasada Suediei la București a fost vineri, din nou, în ton cu faza zilei de pe rețelele sociale. În contextul în care, în mediul online, știrea de la momentul vaccinării președintelui Klaus Iohannis pare a fi forma sa fizică extrem de bună și nicidecum imunizarea antiCovid, misiunea diplomatică a publicat pe pagina sa de Facebook o poză cu un suedez lucrându-și bicepșii în sala de fitness.

”Viking fitness- cum arată brațul după 14 săptămâni de sală”, este mesajul plin de umor al ambasadei. Bărbatul prezintă o formă vizibil mai impresionantă decât cea a șefului statului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *