Amenințări și intimidări pentru a nu mai scrie despre un polițist de la Poiana Teiului

Ieri am scris un articol despre un dosar penal în care se cercetează tăierea ilegală a 165,633 mc de arbori în comuna Poiana Teiului (click aici pentru articol). Deoarece lemnul nu a plecat prin magie sau teleportat din comună, planează suspiciuni și asupra șefului de post, lucru menționat de noi în articol, dar fără să fie nominalizat polițistul.

Azi am avut neplăcerea ca o rudă a domnului agent de poliţie să mă amenințe, să mă jignească în cele mai urâte moduri și să îmi explice că dacă mă mai iau de ruda lui, polițist, voi vedea eu. Desigur că nu am avut răbdarea să aștept să văd eu ce mi se va întâmpla și am făcut o plângere la poliție să afle ei de la ruda polițistului și eventual de la polițist ce planuri au pentru a-mi închide gura. Este posibil ca polițistul să nu fie în spatele amenințărilor făcute în favoarea persoanei lui și ruda sa să fi pornit o agresiune și o acțiune de intimidare de capul său, dar asta vom afla cu siguranță din cercetarea pe care o vor face cei care aplică legea.

Este îngrijorător să fii amenințat pentru că scrii că un polițist este suspect, dar asta arată că subiectul cu furtul de lemn din Poiana Teiului este unul foarte deranjant pentru suspecți, deci e de datoria noastră să deranjăm pe toată lumea până la aflarea adevărului.

Bănuim că vor urma multe presiuni, intimidări și o ploaie de denigrări în ziarul controlat de ruda polițistului, deoarece, după ce am fost bălăcărit, mi s-au făcut ostentativ poze și am fost filmat strict în scopul folosirii imaginilor pentru viitoare atacuri online. Dar asta pentru noi nu este decât un semn că ne apropiem de o zonă fierbinte a furtului de masă lemnoasă din Neamț și deranjăm atât de tare încât s-a trecut la amenințări și intimidări directe și cine știe unde se mai ajunge, căci noi nu suntem dispuși să ne oprim până ce nu se află adevărul.

Sperăm să se dovedească faptul că polițistul este nevinovat și să vă putem spune acest lucru la terminarea dosarului penal legat de furtul de lemn. Prea mulți polițiști din Neamț au fost mai întâi suspecți și apoi s-a dovedit că au încălcat legea. Ar fi o lovitură prea mare pentru Poliția Neamț să aflăm că hoții de lemn aveau chiar sprijinul unor polițiști.

Urmăriți alături de noi subiectul și în paralel urmăriți și ce război va începe contra noastră pentru că ne-am băgat în ceea ce suspectăm a fi cuibul mafiei lemnului din Neamț.

Iosub Robert

Sursa: ZiarPiatraNeamt.RO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *