Angelina Jolie susţine că Brad Pitt a fost violent cu ea şi înainte de incidentul din avion în 2016

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Bătălia juridică dintre Angelina Jolie şi Brad Pitt continuă. Joi, actriţa a depus o moţiune la Curtea Superioară din Los Angeles, în care a afirmat că „istoria abuzurilor fizice ale lui Brad Pitt a început cu mult înainte de 2016”.


În documentele juridice făcute publice în octombrie 2022, actriţa l-a acuzat pe fostul ei soţ că a fost violent cu ea şi cu copiii lor în timpul unui zbor privat din Franţa spre California în 2016. La şase zile după această călătorie, Jolie a cerut divorţul de Brad Pitt.

Potrivit acestor noi documente transmise de CNN, Angelina Jolie nu a oferit detalii despre presupusele abuzuri, dar a precizat că nu a depus niciodată plângere împotriva lui Brad Pitt la acea vreme, deoarece a considerat că „cea mai bună soluţie era ca el să îşi asume responsabilitatea şi să ajute familia să se recupereze din stresul post-traumatic pe care (l-a) provocat”.

În petiţia sa, actriţa în vârstă de 48 de ani face referire şi la disputa care o opune de câţiva ani ea şi Brad Pitt în legătură cu Château de Miraval, domeniul viticol pe care cuplul îl deţinea în regiunea Var din Franţa înainte de divorţ.

În urma despărţirii lor, Angelina Jolie şi-a vândut în 2021 acţiunile deţinute la acest domeniu către Tenute del Mondo, o filială a grupului Stoli, controlat de oligarhul rus Iuri Shefler. Brad Pitt a depus o plângere împotriva acestei vânzări în iunie 2023.

Potrivit actorului, fosta sa soţie şi-a vândut acţiunile „în secret”, deşi conveniseră în momentul în care au cumpărat proprietatea – deţinută în proporţie de 60% de Brad Pitt şi 40% de Angelina Jolie – „să nu vândă niciodată fără acordul unuia sau al celuilalt”.

„Domnul Pitt a refuzat să cumpere interesele doamnei Jolie atunci când aceasta nu a vrut să fie redusă la tăcere prin acordul său de confidenţialitate”, a declarat Paul Murphy, avocatul lui Jolie, într-o declaraţie trimisă la CNN.

În urma unei anchete efectuate de FBI, Brad Pitt nu a fost niciodată arestat sau acuzat pentru acuzaţiile de violenţă formulate de Angelina Jolie. La rândul său, actorul a negat întotdeauna acuzaţiile, calificându-le drept „total false” prin intermediul purtătorului său de cuvânt.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa contact@news20.ro.

spot_imgspot_img