Aniela nu este doar una

Si asta din simplul motiv ca Aniela despre care vreau sa va povestesc eu aici nu prea are nicio legatura cu celebra telenovela.

Iar cand spun ca „nu prea”, cred ca v-ati dat seama ca inseamna „cam deloc”. 🙂  Insa ce inseamna „cam deloc” este cu totul si cu totul o alta poveste, despre care o sa discutam alta data.

Deocamdata ceea ce vreau eu sa va spun este ca exista viata si dincolo de filmele siropoase de la TV la care se uita numai bunica. Sau, ma rog, cel putin asa este la mine in familie, desi acum vreo 10 ani, cand s-a lansat cu surle si trambite productia cu pricina, nu prea pierdeam nici eu vreun episod.

Iar partea cea mai hilara este ca azi, daca ma intrebati despre ce era vorba in serialul ala, prea multe nu stiu nici eu sa va zic acum. Sa fie de vina batranetea?

Ma rog, nu despre asta era vorba aici. Deci ce va spuneam? A da, Aniela este mai mult decat ceea ce ati vazut sau vedeti acum in reluare cand nu aveti ce face pe acasa.

Aniela poate sa fie noua ta colega de clasa. Poate ca este vecina pe care o stiai de mic, insa acum, cand ati crescut amandoi, ai remarcat ca iti bate inima intr-un anumit fel atunci cand te intalnesti cu ea.

Aniela e profa de franceza, e verisoara prietenului tau cel mai bun cu care abia ai facut cunostinta, e numele urmatorului hit din topul vizualizarilor de pe YouTube.

Aniela e ea, Aniela poate sa fie oricare dintre fetele de pe lumea asta, Aniela esti tu.

Da, da, chiar si tu poate ca esti Aniela si nici macar nu stiai lucrul acesta. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe https://aniela.ro si sa verifici daca nu cumva tot ce scrie acolo este despre tine.

Mai stai pe ganduri?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *