Antena Stars rămâne fără o mare vedetă! Aceasta va ieși de pe post în curând | NEWS20

Îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars se pregăteşte să aducă pe lume cea de-a doua fetiţă, dar oricât de mult îşi doreşte să o cunoască pe micuţă, nu vrea să nască în acest weekend. Pentru o vreme, emisiunea nu va mai fi prezentată de aceasta.

Gabriela Cristea este pe ultima sută de metri. La începutul emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi”, Gabriela Cristea şi-a pus pe jar admiratorii. Și cum instinctul unei femei nu dă greş niciodată… să fie oare astăzi momentul în care prezentatoarea îşi va cunoaşte cea de-a doua fetiţă? 

”Am ajuns şi în Sfânta zi de sâmbătă şi încă n-am născut. (…) Eu mă grăbesc un pic că în noaptea asta nu se ştie. Am vorbit cu doctoriţa mea şi mi-a zis că sâmbăta şi duminica se declanşeaza aşa naşterile, în toi. (…) Sper să nu fie cazul weekendul acesta.”, a spus Gabriela Cristea, în platoul emisiunii ”Te iubesc de nu te vezi”.

Gabriela Cristea a povestit la „Xtra Night Show” că se aşteaptă să aducă pe lume cea de-a doua fetiţă în jurul zilei de 15 martie. Gabriela Cristea se simte excelent şi merge regulat la controale, pentru a se asigura că totul este în regulă cu ea şi sarcina, scrie spynews.

„Toţi producătorii de la toate emisiunile la care mă duc vor să nasc la ei în emisiune. Totul e controlat ştiinţific. S-a tot scris în presă că vai săraca…nu e aşa o mare nenorocire. Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni eşti la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie”, a povestit Gabriela Cristea, la „Xtra Night Show”.

NEWS20
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *