Curs intensiv in Iasi, SEPTEMBRIE 2016 de Limba Engleza nivel mediu

Cursul de limba engleză la nivel mediu se bazează pe vocabular, comunicare intensă cu predare in proportie de 70 % in limba engleza. La Euro Personal SRL poti exersa notiunile invatate si le vei consolida rapid pe cele noi!

Participantii pot acum sa se exprime pe larg si sa devina familiari cu toate aspectele importante ale limbii engleze. Se va recapitula gramatica de la nivelul incepatori si se va completa cu elemente de dificultate sporită. Se pune accentul pe conversatia pe diferite teme, gramatica si vocabular uzual pentru a crea o baza completa de cunostinte absolventilor nostri. Notiunile invata sunt de mare utilitate pentru gasirea unui loc de munca in strainatate, plecarea la studii sau in calatorii.

Cursul durează 40 de ore, costă 470 de lei si se adresează tuturor persoanelor care au minim 10 clase care doresc sa isi perfectioneze cunostintele de limba engleza.
La finalul cursului se va da un examen scris si oral in urma caruia absolventii primesc diplome de participare.
Pentru informatii si inscrieri ne puteti contactati la telefon 0748.687.407 sau euro_personal@yahoo.com, www.europersonal.ro sau la sediul de pe Rapa Galbenă (intre Astra Asigurari si Clubul CFR).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *