Apeleaza cu incredere la implanturi mamare pentru sani mari si frumosi

Orice femeie se simte mai atragatoare atunci cand isi poate pune sanii in evidenta. De cele mai multe ori femeile sunt inzestrate cu sani frumosi, naturali, insa exista foarte multe care sunt nevoite sa apeleze la implanturi mamare pentru a se simti mai frumoase.

Ori de cate ori apare subiectul implanturi mamare apar si parerile controversate legate de avantajele si dezavantajele pe care aceste interventii chirurgicale le implica. Totul porneste de la alegerea unui implant potrivit, in functie de caracteristicile sanilor, inaltimea si dimensiunea toracelui. Medicul chirurg estetician va alege cea mai potrivita dimensiune pentru tine si te va sfatui de ce aspecte sa tii cont inainte de interventie. Anumite efecte post-operatorii nu pot fi anticipate si de aceea se recomanda sa fii precauta si sa supraveghezi cu atentie evolutia corpului.

Exista o serie de posibilitati de implant mamar, de la implanturile mamare microtexturate, cele cu silicon, ser sau chiar si gel coeziv. Marirea sau augmentarea sanilor se poate realiza utilizand implanturile mamare sau grasimea proprie recoltata prin liposuctie si injecatat la nivelul sanilor ( lipofilling mamar). Exista situatii cand se apeleaza la mastopexie sau ridicare mamara.

Cu toate ca nu exista un implant care poate fi considerat drept cel mai bun, se recomanda totusi alegerea celor care nu ar putea sa creeze complicatii. Experienta si timpul investit in documentare conteaza foarte mult pentru orice medic si de aici porneste si principalul criteriu pentru a alege medicul potrivit si a te lasa pe mana sa. Numarul crescut de paciente pe care medicul le-a tratat este deja un indicator de incredere pentru profesionalismul si experienta acestuia, dincolo de reputatia castigata in anii de experienta adunati ca si medic.

La ora actuala exista o serie de tehnici care contribuie la o recuperare mai rapida dupa interventia de marire a sanilor. Tehnica atraumatica de tipul “non touching” reduce disconfortul postoperator si ajuta la remodelarea mamara cu mai multa precizie. 

Operatia de implant mamar nu este suficienta fara un lifting mamar pentru femeile cu sanii cazuti sau ptozati. Aceasta din urma va asigura ridicarea sanilor dupa operatia de augmentare si le va conferi un aspect mai placut.

In general, exista doua etape in procedura de marirea sanilor: anestezia pacientei (anestezie generala) si interventia proporiu-zisa. Inciziile se vor efectua in zone mai ascunse, pentru a nu afecta aspectul sanului si pentru a reduce vizibilitatea cicatricilor.

La randul lor, inciziile se pot face in mai multe locuri: in sanul submamar, la nivel transaxilar sau la nivel periareolar. De asemenea, femeile care opteaza pentru implanturi cu grasime vor fi nevoite sa tina cont de o serie de aspecte. In primul rand, pacienta trebuie sa detina suficienta grasime pentru a-i fi recoltata si injectata ulterior in sani. Un alt criteriu este efectuarea a cel putin 3 sedinte pentru o distributie uniforma, deoarece din toata cantitatea de grasime injectata, o parte va fi absorbita de organism. De aceea, pentru a te asigura ca sanii tai vor avea aceeasi marime dupa operatie, trebuie sa parcurgi toate sedintele.

Avantajul este ca implantul mamar se poate efectua la orice varsta, indiferent daca pacienta are sau nu copii si astfel posibilitatile sunt foarte variante. La final, dupa interventia de marire a sanilor se vor atinge o serie de puncte, de la cresterea dimensiunii acestora, ameliorarea aspectului fizic prin echilibrarea siluetei si cresterea increderii in sine. 

Pentru a afla mai multe despre posibilitatile de a efectua un implant mamar, implant mamar pret si care sunt recomandarile medicului, poti face o programare la Clinica de chirurgie Estetica Zone Medical Estet din Bucuresti. Dr. Eugen Turcu, medic primar chirurgie plastic-estetica cu o experienta de peste 23 ani si echipa sa vor alege cea mai buna varianta de implant mamar pentru tine.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *