Aplice LED – corpuri de iluminat pentru cei mereu in pas cu tehnologia

aplice LED

aplice LED

Aplicele LED sunt produse inovatoare, extrem de folosite in ultima perioada de toti cei ce isi doresc sa fie in pas cu tehnologia si sa foloseasca cele mai noi si practice accesorii. Intr-adevar, corpurile de iluminat cu LED reprezinta o solutie inovatoare ce inlocuieste, cu succes, sistemele clasice de iluminat precum becurile incandescente.

Prin urmare, daca ai un magazin cu produse si accesorii pentru case, aplicele LED nu trebuie sa iti lipseasca din oferta. Mai ales acum cand cei de la V-TAC Smart Home sunt in cautare de distribuitori pentru intreaga lor gama de produse V-TAC Smart LED si ai ocazia de a beneficia de produse de top la preturi exceptionale. Mai ales in perioadele de criza, clientii aprecieaza produsele fiabile, ce le aduc beneficii pe termen lung. Astfel, ai ocazia de a creste volumul vanzarilor punandu-le la dispozitie produse care sa raspunda nevoilor lor si de care sa se bucure pe termen lung. Iar aplicele LED sunt optiunea perfecta!

Te intrebi care sunt principalele motive pentru care clientii vor cumpara aplice LED?

  1. Sunt produse extrem de versatile, adaptandu-se perfect oricarui tip de spatiu

In functie de necesitati, poti monta aplice LED atat in spatiile interioare, alegandu-se modele fara protectie la umiditate cat si in spatiile exterioare, cu protectie la umiditate. De asemenea, pentru spatiile interioare ce necesita protectie la umiditate si rezistenta la coroziune exista solutii speciale precum sunt aplicele LED de baie cu un nivel de protectie la umiditate de IP44, ce au carcase cromate sau realizate din plastic si o mare putere de iluminare.

In ceea ce priveste iluminatul la interior, aplicele LED sunt folosite, cu succes, atat in spatii rezidentiale cat si in hoteluri sau cladiri de birouri. Ele pot fi instalate la capul patului sau pe perete pentru a pune in valoare anumite opere de arta sau picturi. De asemenea, reprezinta o alegere perfecta pentru iluminatul tehnic din zonele de trecere precum holurile.

Aplicele LED au forme si marimi diferite, integrandu-se usor in orice tip de spatiu.

De asemenea, montarea aparenta sau incastrata face ca aplicele LED sa constituie o optiune practica si in ceea ce priveste iluminatul la exterior. Exista modele cu protectie ridicata la umiditate si praf.

  1. Sunt produse de iluminat ce ii ajuta pe clienti sa economiseasca

Aplicele LED, ca si restul corpurilor de iluminat cu LED, au o durata de viata indelungata si pot ajunge chiar si pana la 20.000 ore. Prin urmare, costul de intretinere este scazut, nefiind nevoie sa fie schimbate des, asa cum se intampla in cazul aplicelor cu becuri incandescente.

Un alt element care contribuie la economisire este consumul redus de energie electrica, chiar si cu pana la 80% in comparatie cu sistemele clasice de iluminat.

Instalarea lor se face, de asemenea, usor si rapid, nefiind nevoie de o intreaga echipa ci doar de o persoana cu abilitati tehnice.

  1. Sunt produse de iluminat SMART

Aplicele LED cu telecomanda sunt ideale pentru orice tip de locuinta sau spatiu de birou. Acestea isi pot schimba rapid temperatura de culoare, lumina trecand de la rece, alba, la calda, in functie de momentul zilei sau tipul de activitate ce se doreste a fi efectuat. De eemplu, in timpul activitatilor ce necesita concentrare este indicata lumina rece iar spre seara, cand apare dorinta si nevoia de relaxare, lumina calda va fi apreciata. In plus, pentru o eficienta sporita, aceste aplice LED au modul de noapte care ofera o lumina difuza, inlocuind, cu succes, alte corpuri de iluminat de veghe.

Exista si aplice LED smart cu diferite modele. De exemplu, aplicele care aduc cerul in casele clientilor tai, redand iluzia de stele pe cere.

Tinand cont de aceste avantaje, cu siguranta esti de acord ca aplicele LED nu au de ce sa lipseasca din oferta ta. Devino distribuitor V TAC Smart Home si arata-le clientilor tai ca iti pasa de ei, oferindu-le produse de calitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *