Ar trebui să curățațam și igienizam aerul conditionat?

Igienizarea aerului conditionat

Unitatile de aer conditionat montate atat in camera de zi sau camera copilului ori pe holul locuintei trebuiesc verificate si igienizate la cel mult 12 luni. Aparatele de climatizare din birouri, camera serverelor, bucatarii sau sali de conferinta la fel si ele trebuie sa beneficieze de un serviciu de revizie sau service aer conditionat care sa include si verificare plus curatarea si igienizare lor.

Dacă nu sunt întreținute corespunzător, pot crea mediul perfect pentru ca bacteriile, mucegaiul și alte bacterii să prospere in acele aparate de climatizare si astfel va puteti imbolnavi fara sa stiti de unde !

Echipele noastre folosesc echipamente extrem de specializate pentru a inlatura cu soluții de igienizare toate depunerile periculoase, mirosurile bacteriile și multe altele. Dupa acest process veti vedea o diferenta atat vizibil cat si in aerul respirat.

Avantajele curățării și igienizării aerului conditionat

Calitate îmbunătățită a aerului – Cel mai popular motiv pentru curățarea / igienizarea ac-ului dvs. este îmbunătățirea calității aerului din casa. Particulele aeriene, praful și creșterile biologice, cum ar fi bacteriile, se pot acumula în aparat în timp. De fiecare dată când AC funcționează, aceste particule sunt raspandite în toată casa și astfel ajung în plămâni. Calitatea slabă a aerului interior poate duce la o serie de simptome, inclusiv alergii mai severe, dureri de cap, probleme ale sinusurilor și chiar și cazuri mai mari de răceli, conjunctivita, etc…

Mai puține reparații – A avea aerul conditionat curat poate îmbunătăți eficiența unității dvs. de climatizare, în principal prin reducerea efortului asupra sistemului de a ajunge la fluxul de aer setat cat si la temperatura ambientala.

Eficiență energetică îmbunătățită – Adăugând la punctul de mai sus, atunci când aparatul de aer conditionat sunt curățate profesional și funcționează cu o eficiență îmbunătățită, va duce, în consecință, la un cost mai mic al facturilor de utilități! Noi va oferim diverse opțiuni pentru a îmbunătăți calitatea aerului în locuinta, așa că, dacă aveți întrebări, anunțați-ne. De asemenea, oferim filtre de aer electronice pentru medii polarizate și tratamente pentru dezinfectari dure. Acești pași sunt cu atât mai vitali cu cât navigăm cu toții prin schimbările pe care le-a adus pandemia COVID-19. Asigurarea faptului că aerul din casele și afacerile noastre este purificat este o măsură de precauție excelentă.

Tehnicienii și personalul nostru care executa serviciul de revizie si service aer conditionat iau toate măsurile de precauție necesare posibile, astfel încât să puteți fi siguri când faceți afaceri cu noi, ne pasă de sănătatea clienților a tehnicienilor și a personalului nostru. Contactați-ne astăzi pentru o inspecție a aparatului de aer conditionat sau pentru mai multe informații, așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dvs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *