Are Premierul Florin Cîțu emoții? Ce spune despre colaborarea dintre PSD și AUR la moțiunea de cenzură – Capital

Are Premierul Florin Cîțu emoții? Colaborarea dintre PSD și AUR îl nemulțumește pe șeful Guvernului.

Cîțu este nemulțumit de faptul că, deși liderii PSD au dat asigurări că nu au nimic în comun cu cei de la AUR, nu au acum nicio problemă să colaboreze la moțiunea de cenzură împotriva sa.

Are Premierul Florin Cîțu emoții? ”Aici s-a ajuns!”

Premierul Florin Cîţu a afirmat, joi seară, că ”aici s-a ajuns”, ca PSD să ceară ajutorul AUR pentru depunerea unei moţiuni de cenzură.

”AUR şi PSD fac coaliţie, în sfârşit, în Parlamentul României”, afirmă Cîţu, precizând că, deşi susţin că nu au nimic în comun cu AUR, social-democraţii au foarte multe lucruri în comun cu ”fracţiunea AUR”.

”PSD am văzut ca lucrează cu AUR, era momentul să-şi arate care sunt partenerii. AUR şi PSD fac coaliţie, în sfârşit, în Parlamentul României, deci PSD arată că este lângă AUR în Parlamentul României, lângă fracţiunea AUR, deşi până acum au spus că n-au nimic în comun.

Se pare că au multe în comun şi l-am auzit chiar pe preşedintele PSD cerând ajutorul AUR. Vă daţi seama, cere PSD ajutorul AUR pentru o moţiune de cenzură. Aici s-a ajuns”, a declarat Florin Cîţu, joi seară, la B 1 TV, întrebat dacă are vreo emoţie cu privire la moţiunea de cenzură anunţată de PSD, informează news.ro.

Ciolacu e hotărât să dărâme Guvernul

Liderul PSD, Marcel Ciolalcu, anunţă că formaţiunea va depune moţiune de cenzură în 14 iunie, pe motivul “eşecului” PNRR.

Trebuie precizat că președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că textul moțiunii de cenzură pe care social-democrații urmează să o depună în Parlament pe 14 iunie va fi trimis și celor din AUR, pentru a face și aceștia ”adăugiri”.

”Pe 14 iunie o să depunem moţiunea de cenzură. O să începem să lucrăm la text, o să trimitem textul şi la parlamentarii neafiliaţi, este şi grupul AUR în Parlament şi o să trimitem textul, poate au şi dânşii adăugiri la text, pentru că au anunţat deja că vor vota o eventuală moţiune de cenzură depusă în Parlament”, a spus Ciolacu miercuri seara la TVR 1.

El a adăugat că PSD va încerca să ”dărâme” Guvernul cu această moţiune de cenzură pe care urmează să o depună în Parlament.

Sursa foto: INQUAM Photos, Octav Ganea.

NEWS 2.0
www.news20.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *