„Arestare cu stil”: Un fugar din Noua Zeelandă a închiriat un elicopter pentru a se preda la secția de poliție – International

Un bărbat care se ascundea de autoritățile din Noua Zeelandă a închiriat un elicopter pentru a zbura la o secție de poliție ca să se predea, relatează BBC.

James Bryant, acuzat de vătămare, ar fi petrecut cinci săptămâni ascunzându-se într-un orășel din sudul Noii Zeelande.

Acesta a declarat presei locale că s-a simțit „extraordinar” în timpul petrecut acolo dar că a fost pregătit să plece din „mijlocul pustietății”.

Activistul pentru drepturile deținuților Arthur Taylor, care a intermediat arestarea pașnică, a relatat că l-a dus pe Bryant la șampanie și scoici în drum spre secție.

Bryant este cercetat de polițiști pentru mai multe capete de acuzare, printre care și infracțiuni cu violență, autoritățile avertizând publicul că acesta nu ar trebui abordat.

Bărbatul a declarat pentru ziarul local Otago Times că a practicat intensiv yoga în cât timp s-a ascuns în orășelul Waianakarua dar că a decis în cele din urmă să se predea fiindcă se temea să nu fie numit un pericol public.

Acesta l-a contactat pe Taylor pentru a-l ruga să aranjeze o arestare pașnică, cei doi bărbați cunoscându-se anterior.

Bryant a plătit elicopterul din propriul buzunar pentru că „a vrut să iasă la suprafață cu stil”, a declarat Taylor pentru Stuff.nz.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *