Armamentul furnizat Ucrainei de Occident dă roade. Medvedev deplânge situația Moscovei. „Va fi foarte greu” pentru Rusia

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Dmitri Medvedev, vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, a susținut că situația „va fi foarte grea” pentru Rusia în contextul în care Ucraina primește armament greu de la Occident și a avertizat că Moscova „nu ar trebui să-și facă iluzii”, relatează Ukrainska Pravda și Tass.

Vladimir Putin și Dmitri MedvedevFoto: Mikhail Metzel / TASS / Profimedia Images

Potrivit acestuia, rezultatele întâlnirii aliaților occidentali ai Ucrainei de la baza Ramstein sugerează că Occidentul va continua să furnizeze arme Ucrainei pentru o lungă perioadă de timp ceea ce va duce la o uzură a Rusiei. De asemenea, el își exprimă speranța că un conflict prelungit poate duce la crearea unei noi alianțe militare, care se va plasa împotriva SUA.

  • „Întâlnirea de Ramstein și alocarea de armament greu Kievului nu lasă nicio îndoială că dușmanii noștri vor încerca să ne epuizeze pentru o perioadă nedeterminată de timp, sau mai bine zis, să ne distrugă. Au destule armament. Dacă este necesar, vor începe să producă noi arme. Deci nu ar trebui să existe iluzii.
  • Ce concluzii putem trage? În primul rând, va fi foarte greu. În al doilea rând, în cazul unui conflict prelungit, o nouă alianță militară se va forma mai devreme sau mai târziu din acele țări forțate de SUA și haita lor de câini castrați…
  • Va fi în acel moment când SUA vor abandona această Europa bătrână și rămășițele ucrainenilor mizerabili, iar lumea va reveni la starea de echilibru”.

Dmitri Medvedev a vorbit pentru prima oară joi despre o posibilă înfrângere a Moscovei în războiul din Ucraina, avertizând NATO că aceasta ar putea declanșa un război nuclear.

„Înfrângerea unei puteri nucleare într-un război convențional ar putea declanșa un război nuclear”, a scris acesta joi pe canalul său de Telegram.

spot_imgspot_img