Vincent Cassel, imaginea noului parfum Yves Saint Laurent

spot_img

Știri din aceeași categorie

DISTRIBUIE!

Vincent Cassel, unul dintre cei mai carismatici actori francezi, a devenit imaginea celui mai recent parfum lansat de prestigioasa casa de moda Yves Saint Laurent, informeaza allocine.fr.

Pentru noul parfum, intitulat „La Nuit de l”homme”, ce va fi disponibil pe piata incepand din luna martie, Vincent Cassel a pozat in fata camerelor celebrilor fotografi de moda Mert&Marcus, care au optat pentru un somptuos joc de lumini si umbre, in care celebrul actor francez apare intr-un costum negru, creat de casa Yves Saint Laurent.

Prin aceasta colaborare cu lumea modei, Vincent Cassel merge pe urmele sotiei sale, actrita Monica Bellucci, ea insasi imaginea mai multor case de moda celebre.

Reprezentantii casei Yves Saint Laurent au anuntat ca un spot publicitar, realizat de Gaspar No?, urmeaza sa fie lansat in curand.

Cel mai recent film in care a jucat Vincent Cassel este „Mesrine”, realizat in doua parti, a primit 10 nominalizari la premiile C?sar, ce vor fi decernate pe 27 februarie, in cadrul galei de la Teatrul Chatelet din Paris.

spot_imgspot_img