10 beneficii ale detoxifierii cu sucuri

Odata cu apropierea sezonului cald cei mai multi dintre noi reconsidera diversele diete la care au mai apelat deja sau doresc sa inceapa unele noi in asa fel incat atunci cand vremea calda va veni vor fi ajuns la greutatea mult visata.

Va propun sa abordam aceasta situatie diferit si sa incepem prin a incerca sa schimbam obiceiurile alimentare nesanatoase cum ar fi dependeta de carbohidrati rafinati, grasimi saturate, mancaruri procesate, cafea si alcool.? Totul trebuie facut cu pasi mici si primul dintre acestia ar fi sa urmati o cura de detoxifiere cu sucuri pe o perioada de trei sau cinci zile ?pentru a pune o baza sanatoasa transformarii dietei de zi cu zi.

In afara de rolul pe care aceasta o va avea in ruperea cercului? alimentatiei vicioase beneficiile detoxifierii cu ajutorul sucurilor de legume si fructe presate la rece sunt multiple. Iata 10 dintre cele mai importante detaliate mai jos.

?
1. O binemeritata pauza pentru stomacul dumneavoastra – sucurile se digera mult mai usor decat orice mancare solida si absorbtia nutrientilor din acestea este mult mai mare.? Daca vreti sa dati o mana si mai mare de ajutor stomacului beti sucurile incet pentru ca procesul digestiv sa inceapa in cavitatea bucala.

?
?
2. Repara si ofera o perioada de pauza intenstinelor – alimentele toxice pentru organism (grasimile saturate, carbohidratii rafinati) diversele medicamente, stresul de zi cu zi impiedica functionarea corecta a intestinului si pot cauza probleme ale florei intestinale. O dieta formata din sucuri bogate in fitonutrienti care se vor asimila mult mai repede fara a necesita acelasi nivel de efort din partea organismului pentru digestie, va contribui la restabilirea echilibrului intestinal.

?
?
3. Ajuta ficatul in procesul de detoxifiere – ?ficatul este organul la nivelul caruia? se produce detoxifierea organismului. Fiecare molecula care este absorbita prin peretele intestinului trece apoi prin ficat. De multe ori nivelul de toxine pe care il avem in organism este prea mare si ficatul nostru nu mai face fata, avand ca si consecinta probleme in diverse zone ale organismului.

?
?
4. Reduce pofta de mancare – cura cu sucuri ajuta la eliminarea obiceiurilor de a manca la ore nepotrivite si va face sa va simtiti satuli cu mai putine calorii decat in mod normal. Acest lucru va ajuta din punct de vedere mental la modificarea obiceiurilor alimentare nesanatoase.

?
?
5. Ajuta la pierderea …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *