10 dintre cele mai scumpe rase de caini

Cainii sunt printre cele mai simpatice si cautate animale de companie, datorita personalitatii si tuturor atributelor pe care le au.?Orice caine poate sa se transforme in cel mai bun prieten al omului, daca stii cum sa il educi si sa ai grjia de el.
Nu conteaza daca e maidanez sau e de rasa, important e sa te iubeasca si sa iti fie loial. Cu toate acestea, cand vine vorba sa ne alegem un caine ca animal de companie, se poate ca unii dintre noi sa avem anumite pretentii si sa conteze anumite calitati pe care le au anumiti caini, in functie de rasa.
Daca vrei sa iti cumperi un caine de rasa, exista o multime de variante. De la caini de talie mica, la medie si mare, cu blana, fara blana, cu aspect clasic sau mai ciudat, cu conditii speciale de crestere, iar lista poate continua.
Iar daca vrei sa iti cumperi un caine care sa iti fie si companion, dar sa reprezinta si un simbol, atunci poate vei dori sa iti alegi unul de rasa si mai scump.
In galerie iti prezentam 10 dintre cele mai scumpe rase de caini:
1.?Lowchen, cunoscut si sub denumirea de “Micul Caine Leu” este un caine de talie mica si face parte din ansamblul de rase al Bichonilor.
2.?Cainele Canadian Eschimos este de talie medie / mare si este foarte rar in toata lumea.
3.?Samoyed este o rasa de caine superba, cu blana alba si provine din Siberia.
4.?Bulldog-ul Englez este un caine de talie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *