10 filme in care actorii chiar au facut amor. La numarul 9 nu te-ai fi gandit niciodata

Iata 10 filme in care actorii nu au simulat relatiile intime. Daca le-ai vazut deja si nu ti s-a parut nimic ciudat sau evident, atunci te sfatuiesc sa le mai revezi o data.
Citeste si?Amor la telefon. Condimenteaza-ti viata intima cu o partida la telefon. Toti barbatii isi doresc asta
1. “9 Songs”
Acest film britanic este o drama romantica realizata in aul 2004 de regizorul Michael Winterbottom. Titlul se refera la 9 cantece care sunt interpretate de 8 trupe diferite. Acest film a fost controversat pentru ca actorii principali, Kieran OBrien si Margo Stilley, chiar au facut amor.
2. “Love”
Regizata de Gaspar Noe, aceasta drama frantuzeasca se invarte in jurul studentului Murphy si a prietenei lui Electra care au fost impreuna 2 ani, inainte ca Murphy sa se culce cu o alta femeie, Omi.
3. “Anatomy of hell.”
O alta drama frantuzeasca in care nu s-a simulat amorul. Regizat de Catherine Breillat, acest film o are ca protagonista pe o femeie care plateste un homosexual pentru a o introduce intr-un grup pentru amor.
4. “In the realm of senses.”
Acest film este regizat de Nagisa Oschima si se concentreaza in jurul personajului Sada Abe, o femeie japoneza care este cunoscuta pentru faptul ca i-a taiat iubitului ei barbatia.
5. “Pola X.”
Se pare ca in filmele frantuzesti amorul nu este simulat mai niciodata. Acest film este realizat dupa romanul lui Herman Melville – “Pierre” care ca protagonista o femeie increzatoare care afirma ca si-a pierdut sora si se implica intr-o relatie romantica.
6. “Shortbus.”
Acest film este o comedie romantica despre amor. Personajele merg saptamanal intr-un loc unde in care toata lumea face amor.
7. “Love actually…sucks!”
Acest film a aparut in anul 2011 si a fost regizat de …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *